LN007648 8 Çekirdekli Altın Kaplama Paladyum Gümüş OCC Kablosu Audio Technica ATH-M50x ATH-M40x ATH-M70x ATH-M60x Kulaklık Kulaklık

LN007648 8 Çekirdekli Altın Kaplama Paladyum Gümüş OCC Kablosu Audio Technica ATH-M50x ATH-M40x ATH-M70x ATH-M60x Kulaklık Kulaklık

(0 Yorumlar)
₺1 032.96

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

C tipi fiş,

Telimiz safsızlıklardan ve kristal sınırlardan yoksundur, siz ve müziğiniz arasında hiçbir şey bırakmaz.

3. 5mm3 kutuplu (Stereo) Fiş,

2. 5mm4 Kutuplu dengeli fiş,

6.5 mmerkek Fiş,

Ayrık yollar, karşı kanaldan herhangi bir müdahale olmaksızın patlayıcı bir güç bolluğunun bir arada bulunmasına izin verir.

İpuçları:3.5mm4 kutuplu Dengeli Fiş (Bal) kablosu Hıfıman Serisi Oynatıcıda(R2R2000 vb.) Çalışır..), Qulcos qa361 Oynatıcı, COWON PLENUE S Oynatıcı, F. AUDİO FA2 xs03ve ilgili bağlantı noktalarına sahip diğer oyuncular.Cep telefonu İphone veya normal oynatıcı çalışamaz (Üzerlerinde 3,5 mm dengeli kablo kullanırsanız bir tarafta ses olmaz).

İphone fişi,

Çift XLR 3 Kutuplu Dişi fiş,

XLR 4 Kutuplu Dişi fiş,

Lütfen Dikkat: resim sadece referans içindir, bazı parçalar fotoğraflardan farklı olabilir, lütfen nesneyi standart olarak yapın.Nihai yorumlama hakkımız var.

Tüm kablolarımız ultra saf, tek kristalli gümüş ve bakır tellerle oluşturulmuş ve en temiz, en müzikal sunumu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

99 % tek kristal bakır Altın kaplama + Paladyum Gümüş OCC Alaşımlı tel Örgülü kablo,gelişmiş bir geçici yanıt, daha temiz ses evreleme, daha doğru ortalamalar ve daha rafine bir tiz sunar.

seçmen için.

Kulaklığın veya Kulaklık Piminin tarafı, fotoğraflarımızda gösterilen görünümle aynıdır.Kulaklık veya kulaklık pimi seçim ve özelleştirme için mevcut değildir.

4.4 mmerkek dengeli fiş,

3. 5mm4 Kutuplu dengeli fiş,

4'ü 1 arada Fiş,

Çift XLR 3 Kutuplu Erkek fiş,

XLR 4 Kutuplu Erkek fiş,

Hifi profesyonel müzik çalarınız yoksa, lütfen seçin3. 5mm3 kutuplu fişkablo.

iPhone ve C tipi fişimiz HiFi Sesini ve yüksek gücü destekler.Yeni sürüm yüksek kaliteli çip, korumalı metal kabuk kullanarak, telin ses seviyesini daha güçlü, daha fazla ayrıntı, daha temiz,daha az gürültü yapın, size yeni bir işitsel deneyim getirin.

Kulaklık kablomuz esas olarak başlığımızda veya açıklamamızda belirtilen kulaklık modellerinde kullanılır.Diğer kulaklıklar %100 garantili kullanılamaz.Kulaklık kablosumuzun kulaklığınızda kullanılıp kullanılamayacağından emin değilseniz, lütfen onay için bizimle iletişime geçmek için bir mesaj gönderin, aksi takdirde alıcı sonuçları taşımalıdır.Nihai açıklama hakkımız var.Ürünlerimizi satın alırsanız, bu sözleşmeyi bildiğiniz ve kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Müzik Çaların tarafı için şunları sunabiliriz

  • Model Numarası: kulaklık kablosu
  • Tip: AUX Cables
  • Bağlayıcı A: kriko
  • Marka Adı: Her biri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Bağlayıcı B: kriko
  • Cinsiyet: Erkek-Erkek

0 Bunun için yorumlar