Bluetooth Parmak İzi Akıllı Kapı Kilidi Akıllı Parmak İzi Kapı Kilidi Mat Siyah Anti Hırsızlık Ev için

Bluetooth Parmak İzi Akıllı Kapı Kilidi Akıllı Parmak İzi Kapı Kilidi Mat Siyah Anti Hırsızlık Ev için

(0 Yorumlar)
₺2 698.23 ₺1 780.82

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Öğe Türü: Akıllı parmak izi kapı kilidi

5. IC Kart Güvenlik Şifrelemesi: Akıllı şifreleme IC kart tanımlama, akıllı kilit yaşlılar ve çocuklar tarafından kullanılabilir.

1. Arka paneli çıkarın, yandaki dört vidayı çıkarın ve arka alt plakayı çıkarın. 2. Ön panel bağlantı hattı kapı deliğinden geçer ve arka alt plakayı ve ön paneli 4 vidayla kilitler. 3. Bağlantı kablosunu bağlayın ve kapı deliğine takın, küçük kare şaftı takın (ön paneldeki kare şaft deliğinin okunun tutamağın yönüne işaret ettiğini unutmayın), arka paneli takın ve dört vidayı yan tarafa kilitleyin. 4. Kapıyı kapatırken kilitleme tırnağının konumunu işaretleyin ve sabit kilitleme tırnağını takın. 5. Anahtar parmak izi kilidinin açılmasının normal olup olmadığını test edin.Anahtarı 90 derece çevirin ve kilidini açmak için tutamağa basın.Parmak izi şifresini hızlıca kaydırdıktan sonra kilidini açmak için tutamağa basın.

2. Parmak izi tanımlama: İç mekan parmak izi kilidi, yalnızca hassas ve hızlı değil, aynı zamanda parmak izinin çoğaltılmasını etkili bir şekilde önleyebilen yarı iletken parmak izi kafasını benimser ve yaşlılar ve çocuklar tanımlamaya duyarlı olabilir.

Acil Durum Güç Kaynağı: C Tipi

Malzeme: Alüminyum Alaşım, Çinko Alaşım, Çelik

Kart Türü: M1, IC

2 x Anahtar

Parmak izi kapasitesi: 100

3. Çift Koruma Motoru: Program ve debriyaj cihazı, otomatik kontrol cihazı ile motor çift koruması, motorun çalışmasını etkili bir şekilde önleyebilir damaged.It hassas, güçlü, güçlü ve dayanıklıdır.

Çalışma Gerilimi: 4x1. 5 V AA Alkalin Piller (Piller Olmadan Sevk)

2 x Kapı Kilidi

Kilidini Modu: Parmak İzi, Şifre, Manyetik Kart, Bluetooth, Applet Kilidini, Kablosuz Katılım

Özellik: 1. Çoklu Kilit açma İşlevleri: Akıllı kilit, parmak izi kilidini açma, şifre kilidini açma, uzaktan kilit açma, kart kaydırma kilidini açma, anahtar kilidini açma, cep telefonu kilidini açma ve uzaktan kilit açmayı destekler.Duruma göre uygun kilit açma yöntemi seçilebilir.

1 x Kullanım Kılavuzu

1 x Kapı Kilidi Paneli

4. Yeni Yükseltildi: Parmak izi bluetooth akıllı kilidi, basit ve zarif tasarımı ve Bluetooth uygulama yönetimi ile yeni yükseltildi.

Ürün Boyutu: Yaklaşık. 25. 5x6 cm / 10. 0x2. 4 inç

Çalışma Sıcaklığı: -25℃ -55℃

Paket Listesi:

Belirleme:

Ürün Rengi: Mat Siyah

17 x Aksesuarlar

Parmak izi kafası: Yarı iletken biyometri

2 x Talimat Kartı

1 x Paneli

Ağırlık: Yaklaşık. 1892g / 4.2 lb

Nasıl kullanılır:

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar