Bisiklet Garmin Montaj Entegre Gidon Bilgisayar Kombinasyonu Alüminyum Alaşım Ultralight Montaj Braketi Wahoo Bryton Gopro

Bisiklet Garmin Montaj Entegre Gidon Bilgisayar Kombinasyonu Alüminyum Alaşım Ultralight Montaj Braketi Wahoo Bryton Gopro

(0 Yorumlar)
₺10 903.47 ₺6 323.91

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Vida Torku: 6N. m

Garmin, Bryton, Wahoo, kedi gözü veya Gopro, El Feneri olsun, bilgisayar raflarımız size çok yönlü uyumluluk sağlayarak ekipman seçiminizi daha özgür hale getirir.Çoğu yol bisikleti ve dağ bisikleti gidonu ile uyumludur, tak ve çalıştır.

Genişlik: 33mm

Marka: OZTALLO、SYNCROS

Uzunluk: 130mm

Malzeme:Alüminyum Alaşım(CNC ultra hassas işleme)

İster hız arayan bir yol yarışçısı olun, ister limite meydan okuyan bir dağ bisikleti tutkunu olun, bu ultra hafif bilgisayar rafı sağ kolunuz olacak.Yüksek mukavemetli alüminyum alaşımlı malzeme ve hassas işleme teknolojisinin kombinasyonu, çeşitli karmaşık koşullar altında mükemmel stabilite ve güvenilirlik sergilemesini sağlar.

Sevmek için daha fazlası

Kalınlık: 3mm

Sadece 14 gram ağırlığındaki bu ultra hafif bilgisayar rafı o kadar hafif ki orada olduğunu zar zor hissediyorsunuz.Ultra hafif tasarımı, artık gereksiz yüklere maruz kalmadan sürüşünüze benzersiz bir konfor getirecektir.Binicinize her yolu keşfetmesi için daha fazla esneklik ve özgürlük verin.

Features3: Çok işlevli desteği

Uygulanabilir gidon tipi: yol bisikleti / dağ bisikleti

Nihai hafifliği ve stabiliteyi hissedin ve sürüş deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın!Çiçek açan erik çiçeği gibi trend lideri yeni ultra hafif bilgisayar çerçevesi, bisikletinize benzersiz bir stil katacak.Üstün CNC ultra hassas işleme teknolojisi kullanıyoruz ve ürünün dayanıklılığını ve mükemmel performansını sağlamak için yüksek mukavemetli alüminyum alaşımı kullanıyoruz.

Özellikler1: alaşımlı Vidalar

Features2: Süper Hafif

Ultra hafif seçin, kararlılığı seçin, yüksek kaliteyi seçin.Harika bir sürüş için OTZALLO veya SYNCROS ultra hafif bilgisayar montajlarından birini seçin!

Uygun İçin:Garmin / Bryton/Wahoo / KEDİ GÖZÜ / Gopro / El Feneri / GPS

Features5: Birden fazla açıda ayarlanabilir, ince ayarı destekler

Bisikletinize OTZALLO veya SYNCROS ultra hafif bilgisayar rafını takın ve sorunsuz bir bisiklet yolculuğuna başlayın.Stili ve kullanışlılığı özetleyen hafif, dengeli ve çok yönlü bir sürüşün keyfini çıkarın.Ultra hafif bilgisayar rafımızın kişiliğinizi ve zevkinizi göstererek bisikletinizin en önemli özelliği olmasına izin verin.

Ayrıntılara dikkat ediyoruz ve çift sigortalı sabitleme tasarımı, düz bir yol veya engebeli bir dağ yolu olsun, bilgisayarınız için mükemmel stabilite sağlıyor, güvenilirliğini koruyabiliyor fixation.At aynı zamanda, her zaman keyif almanızı sağlamak için bilgisayarın açısını da ince ayar yapabilirsiniz sürüş sırasında en iyi görüş açısı.

Paket Ağırlığı: Yaklaşık 95g±5g

Ağırlık: 14g±2g

Features4: Evrensel,çoğu MTB ve yol gidonu ile uyumlu

Vidalar: alaşım

Bisiklet Garmin Montaj Entegre Gidon Bilgisayar Kombinasyonu Alüminyum Alaşım Ultralight Montaj Braketi Wahoo Bryton Gopro

Model Numarası: K-KENAR uzun kolu Evrensel

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Alüminyum Alaşım: Ultra hafif
  • Marka Adı: OdinZeus
  • bisiklet dağı: senkronizasyonlar
  • İçin başvur: Kedi Gözü, GPS, el feneri
  • Tip: Bisiklet Telefon Dağı
  • Bilgisayar Montajı: Garmin'in, Bryton'a, Wahoo
  • Kapasite (Yük): 5
  • Malzeme: alüminyum
  • Uygulanabilir: GoPro
  • Boyut: 14g

0 Bunun için yorumlar