Faydalı navigasyon LED navigasyon LED tekne ışıkları tekne ışıkları 2 W 70000 saatten fazla 2 Tel bağlantısı kırmızı yeşil

Faydalı navigasyon LED navigasyon LED tekne ışıkları tekne ışıkları 2 W 70000 saatten fazla 2 Tel bağlantısı kırmızı yeşil

(0 Yorumlar)
₺267.74 ₺157.98

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme: ABS + PMMA aydınlatma koruması

2 x navigasyon LED tekne ışıkları(kırmızı + yeşil)

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

【Mühürlü su geçirmez】 Tekne için bir çift 3.8 " deniz Led ışığı.Yüksek parlaklık, her biri 4 LED ampul. 12V-24V DC, Sağlam PC lens ve Yüksek mukavemetli Krom Çerçeve, su altında çalışabilir.

Voltaj: DC 12 V-24 V

Özellik:

Boyut: 3,8 x 1,3 x 0,78 inç

LED miktarı: lamba başına 4 LED

Ömrü: 70000 Saatten Fazla

Kurşun kablo uzunluğu: yaklaşık 7.28 in

【Kırmızı ve Yeşil Led Tekne navigasyon ışığı Kiti】 Tekne ışıkları, yüzen bot, Kayık, Yat, Yelkenli, Bot, Jon botu, Bas botu, şişme bot vb.Için yaygın olarak kullanılan yay ve kıç.

Güç: 2 W

Paket içeriği:

Tanım:

【Kurulumu Kolay】 2 kablo bağlantısı: Siyah Pozitif ve Beyaz Negatiftir.Vidalarla sabitleyin, istediğiniz yere monte edilebilirler.

Uygun olanlar: otobüslerin, kamyonların, römorkların ve kamyonların çoğu

İşık rengi: Kırmızı + Yeşil

【Uygulama】 Led tekne navigasyon ışıkları, tekne ışıkları yay ve kıç, gece balıkçılığı için tekne ışıkları, liman ışıkları ve sancak ışıkları, yan ikaz lambaları, nezaket ışıkları vb.İçin uygundur.

Renk sıcaklığı: 1000-3000K

Delik aralığı: 3.26 inç

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

LED tipi: Piranha lambası

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar