SONOFF R5 SwitchMan Sahne Denetleyicisi İle Çalışır Ewelink Akülü 6 Tuşlu Uzaktan Kumanda Akıllı Ev Uzaktan Kumanda

SONOFF R5 SwitchMan Sahne Denetleyicisi İle Çalışır Ewelink Akülü 6 Tuşlu Uzaktan Kumanda Akıllı Ev Uzaktan Kumanda

(0 Yorumlar)
₺573.48 ₺286.64

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

【Çoklu Tetikleme Yolları】 Akıllı sahneyi tıklayarak, çift tıklatarak veya uzun basarak tetikleyin.Farklı sahneler ayarlamak için 18 adede kadar tetik eylemi.

1 * Kullanım Kılavuzu

【eWeLink-Uzaktan Kumanda】 eWeLink-Uzaktan ağ geçidi özelliğine sahip cihazı çevrimdışı, ağsız 90M uzaktan kumandayla bile kontrol edin.

Tanım:

【Serbest kablolama Çubuğu】3M yapıştırıcı ile yapıştırılır veya Manyetik çekim ile kolayca kullanılır.

2.SONOFF R5, “eWeLink-Remote” sinyalini iletebilen modüldür, ayrıca “eWeLink-Remote alt cihazları " olarak da adlandırdık.R5 sahne uzaktan kumandası, M5 akıllı duvar anahtarı ve MNİNİ R3 akıllı anahtar gibi "eWeLink-Remote gateway" özelliğine sahip akıllı cihazlara eklenebilir, yalnızca yerel olarak ağ bağlantısı olmadığında tüm ürünleri eWeLink-Remote gateway ile kontrol edemez, aynı zamanda akıllı cihazdaki diğer SONOFF akıllı cihazlarını da kontrol eder. bir ağ olduğunda sahne connection.It "eWeLink-Remote" kontrolüdür, daha fazla bilgi edinmek için bu gönderiye tıklayabilirsiniz.

1.Çok fazla akıllı cihazınız olduğunda ve bunlar farklı odalara dağıtıldığında ancak bunları telefonunuz üzerinden kontrol etmek istemediğinizde?Şu anda bir R5 sahne uzaktan kumandasına ihtiyacınız var, sahnede üç tetikleme yolu kullanarak eWeLink uygulamasındaki tüm cihazları kontrol etmek için eWeLink-Remote ağ geçidine R5 eklenebilir.

【İki yönlü veya Çok yönlü Kontrol】 M5 akıllı duvar anahtarı ile eWeLink-Remote ile iki yönlü veya çok yönlü kontrol elde etmenin basit yolu.

Özellikler:

1 * R5 Sahne Denetleyicisi

3.SONOFF M5 Switchman Akıllı Duvar Anahtarı ile R5 kullanın, M5 çevrimdışı olsa bile odanın her iki tarafında aynı ışık kontrol edilebilir.İki yönlü veya çok yönlü kontrol kablolarında asla endişelenmeyin ve zaman harcamayın.R5'i duvara anahtar olarak yapıştırabilir veya uzaktan kumanda olarak çıkarabilirsiniz.Bir eWeLink Uzaktan ağ geçidi, 8 adede kadar R5 sahne uzaktan kumandası ekleyebilir!

Paket içeriği:

SONOFF R5 SwitchMan Sahne Denetleyicisi İle Çalışır Ewelink Akülü 6 Tuşlu Uzaktan Kumanda Akıllı Ev Uzaktan Kumanda

2 * Vida

【Sahne Kontrolü】 Tüm SONOFF cihazları, internet bağlantısı mevcut olduğunda akıllı sahneleri ayarlayarak kontrol edilebilir.

1 * Düğme çıkartmaları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Destek: Dropshipping/toptan satış
  • tür1: SONOFF SwitchMan Akıllı Duvar Anahtarı-M5
  • Marka Adı: SONOFF'UN
  • İletişim yöntemi: Wi-Fi

0 Bunun için yorumlar