Taşınabilir Asılı Boyun Fanı 3 Hız Ayarlanabilir USB Şarj Edilebilir Fan Giyilebilir Kişisel Fan İle Led Ekran Dilsiz Küçük Soğutma Fanları

Taşınabilir Asılı Boyun Fanı 3 Hız Ayarlanabilir USB Şarj Edilebilir Fan Giyilebilir Kişisel Fan İle Led Ekran Dilsiz Küçük Soğutma Fanları

(0 Yorumlar)
₺542.04 ₺271.02

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Arayüz tipi: TİP-C

İlk vites: 5 saat 30 dakika

Giriş ve çıkış: DC5V / 0.5 nokta

Pil Tipi: Polimer Pil

Üçüncü vites: 1 saat 25 dakika

İkinci vites: 2 saat 30 dakika

İlk vites: 3150

Açıklamalar:

1. USB şarj edilebilir: 5 saatten fazla pil ömrüne sahip 900mAh büyük kapasiteli pil (seviye 1 hızlı çalışma).

1.【Çaba Tasarrufu Sağlayan Kayış】Bu degrade su şişesi, sizi rahat ettiren, emekten tasarruf sağlayan ve dışarı çıktığınızda ellerinizi serbest bırakan geri çekilebilir bir boyun askısına sahiptir.

1 * kullanım kılavuzu

Pil kapasitesi: 900 mah

4.【3 Vitesli Kontrol】 Hafif hava akışı veya tempolu bir esinti veya kuvvetli rüzgar oluşturmak için bu Üç Vitesli Pencere Fanındaki düşük veya yüksek hava çıkış seçenekleri arasından seçim yapın.

Renk: beyaz + gri veya sarı + turuncu

Üç vites ayarlanabilir: birinci vites, ikinci vites, üçüncü vites

Dönme hızı:

Aydınlatma: sıcak renk

2.【Pille Çalışır】 Kablosuz Masa Lambamız dahili bir pil ile donatılmıştır, kullanırken takmanıza gerek yoktur, özellikle sınırlı prizler varsa ve elektrik kesintisi olursa, serbestçe herhangi bir yere götürmek için kablosuz ve taşınabilir.

Üçüncü vites: 6000

Daha fazla ürün detayına bakın

5.【Kullanımda Pratik】 Taşınabilir USB Fan, her zaman, her yerde kolayca giymenizi sağlar, plajlar, kamp, yürüyüş, seyahat, piknikler, parklar, konserler veya spor oyunları için olmazsa olmaz bir ekipmandır!

Malzeme: Şeffaf PC + ABS + Silikon

Özellikler:

Net ağırlık: 146g

Şarj süresi: yaklaşık 2 saat 30 dakika

4. Geniş geniş açı: Geniş açılı hava çıkışı, rüzgar büyüktür.Serin stil, serin renk eşleştirme.Mekanik tarzı sevenler tarafından sevilir.

2. Çok sahneli uygulama: Gövde, taşınabilir ve kullanımı kolay bir kordon ile donatılmıştır. travel.It boynuna asılabilir, masaya sabitlenebilir ve fanın arkasında durabilir.Bu mini USB fan, hayattaki her türlü yaşam için uygundur.

3. 3 vitesli ayarlanabilir: Yüksek kaliteli sessiz fırçasız motor, düşük gürültülü çalışma. 3 vitesli ayarlanabilir güç, rüzgarı değiştirmek için bir anahtar.

Ambalaj listesi:

İkinci vites: 4850

1 * kolye fanı

3.【Taşıması Kolay】 Bu Şarj Edilebilir Kolye Fanları, sadece sizi serinletmek için değil, aynı zamanda iyi bir seyahat fikri olarak, taşıması ve saklaması kolay, küçük ve kompakt boyuttadır.

Boyutlar: 105x70. 6x96. 5mm / 4. 13x2. 78x3. 80in

kullanım süresi:

Güç: yaklaşık 2.5 W

1 * veri kablosu

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar