Hifi Preamp Mztrs Taklit Goldmu Kombine güç amplifikatörü Şasi Uzaktan Kumanda Ses Denetleyicisi Pasif Ön amplifikatör

Hifi Preamp Mztrs Taklit Goldmu Kombine güç amplifikatörü Şasi Uzaktan Kumanda Ses Denetleyicisi Pasif Ön amplifikatör

(0 Yorumlar)
₺3 938.94 ₺1 851.23

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[xlmodel] - [özel] - [8888]

=========================================

Röle + direnç versiyonunun ses kontrolünün direnç değeri, 50K veya 100K, 5K, 10K, 20K yaygın olarak kullanılan direnç değeri mevcut olduğundan varsayılan olarak gönderilir, stokta olup olmadığını belirlemek için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun!

B = Röle + direnç dizisi ses kontrol versiyonu (bitmiş ürün)

=========================================

Kontrol paneli: 0.56 inç dijital tüp ekran, basmalı anahtarlı 11 tip kodlayıcı kullanır, iki kodlayıcı arasındaki mesafe 240 mm'dir ve PCB kartına kalay teknolojisi püskürtülür.

Gövde malzemesi kalınlığı: 1.5 mm (daha kalın, daha kararlı ve daha ağır)

Kontrol panelindeki dijital tüpün ekran rengi varsayılan olarak kırmızıdır.Mevcut renkler şunlardır: beyaz, sarı-yeşil, zümrüt yeşili ve mavi.

[xlmodel] - [fotoğraf] - [0000]

kullanım kılavuzu

Güç kaynağı kartı: Yerleşik yüksek kaliteli tamamen bakır sızdırmaz transformatör (110V transformatöre ihtiyacınız varsa, bir EI tipi ile değiştirmeniz gerekir), yerleşik Songle 30A güç rölesi, ön kademe veya güç amplifikatörünün güç kaynağını kontrol etmek için kullanılır, yerleşik doğrultucu ve voltaj regülatörü devresi, Çıkış Sistemin kararlı kullanımı için + 5V voltaj.Yüksek kaliteli güç terminalleri, kullanışlı ve kullanımı kolay, kalay püskürtme teknolojisine sahip PCB kartı. (Güç kaynağı kartı resimde gösterildiği gibi tam olarak aynı olmayabilir, gerçek ürün geçerli olacaktır)

ALPS - 27 motor potansiyometresi, A10K, A50K, A100K arasından seçim yapabileceğiniz çeşitli direnç değerlerine sahiptir ve ayrıca gereksinimlere göre sipariş edilebilir veya farkın ödenmesi gerekir.

Ses kontrol panosu direnci ve rölesi, alıcının isteğine göre diğer markalarla değiştirilebilir.Maliyet fiili duruma göre tahsil edilir, lütfen müşteri hizmetlerine başvurun.

E = Tek durum (430*360*95) 1.5 mm daha kalın

Makinenin iç ölçüleri: genişlik 420mm, derinlik 350mm, yükseklik 85mm. Panelin içindeki delik: derinlik 350mm, sol taraf 130mm, sağ taraf 290mm

Ses kaynağı anahtarlama kartı: giriş ve çıkış entegre kart tasarımını benimser, doğrudan şasinin arka panelini monte eder ve daha az yer kaplar space.It tamamen bakır altın kaplama RCA sinyal tabanı, NEC sinyal rölesi, iki kanallı bağımsız topraklama kablosu, giriş ve çıkış bağımsız topraklama kablosu, batan altın benimser teknoloji PCB kartı.

Ses kontrol panosu: Röle + direnç dizisi sürüm: NEC sinyal rölesi, DALE veya TKD 1/4W hassas dirençler varsayılan olarak kullanılır, iki kanallı bağımsız topraklama kablosu ve daldırma altın teknolojisine sahip PCB kartı.ALPS motor potansiyometresi sürümü: orijinal ALPS motor potansiyometresini kullanarak, daldırma altın PCB kartı.

==========================================

A = ALPS16 motor potansiyometresi versiyonu (bitmiş ürün)

D = Röle + Direnç (256 dengeli versiyon bitmiş ürün)

C = ALPS27 motor potansiyometresi versiyonu (bitmiş ürün)

Kontrol sistemi yapılandırması

Şasi rengi: gümüş-gri kumlanmış panel, ananas desenli katı alüminyum düğme, siyah gövde, sıcak damgalama makinesi ayakları.

Şasi boyutu: genişlik 430mm, derinlik 360mm, yükseklik 95mm, panel kalınlığı 10mm

ALPS - 16 motor potansiyometresi varsayılan olarak A100K olarak gönderilir.

MZTRS taklit Gaowen preamp kombine güç amplifikatörü şasi uzaktan kumanda ses denetleyicisi pasif preamp

Şasi malzemesi: tam alüminyum panel, demir gövde, katı alüminyum düğme.

  • Marka Adı: SUQİYA'NIN
  • Paket: Evet
  • Kanal Başına Maksimum Güç: GÜÇ YOK
  • Kanallar: 2 (2.0)
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar