hassas 0.008 NBT NBT30 matkap chuck shank APU APU08 APU13 hassas entegre matkap chuck CNC takım tutucu

hassas 0.008 NBT NBT30 matkap chuck shank APU APU08 APU13 hassas entegre matkap chuck CNC takım tutucu

(0 Yorumlar)
₺2 318.42 ₺1 020.04

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Açıklama-B

Değerli müşterilerimiz mağazamıza hoşgeldiniz, size en iyi hizmeti vereceğiz, mutlu bir alışveriş diliyoruz.

Ürün karşılaştırması ve detayları

Satış sonrası hakkında

Teslimat hakkında

SSS

Şirket hakkında

A tipi sıradan, B tipi yüksek hassasiyetli, A tipi ve B tipi giriş lütfen ürün detaylarını kontrol edin.Ürün alet sapı ve matkap ucu ile tasarlanmıştır ve sıkma stabilitesi normalden daha iyidir one.It delme ve kılavuz çekme merkezi /CNC işleme merkezi için uygundur.Ürün, işleme sürecinde pozitif tork tepkisini artıran döner otomatik sıkma işlevi ile donatılmıştır.

Eğer mal memnun değilseniz, biz değiştirme ve para iadesi kabul edecektir.Malların kalite sorunları varsa iadeleri veya kısmi iadeleri kabul ediyoruz.Anlaşmazlık başlamadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve ürünü iade edin

Ürün Adı: Matkap chuck shank Genel sıkma hareketi: ≤0.008 Özellikler: çeşitli Yuvarlaklık: 0.8 mm Malzeme: yüksek kaliteli çelik 20CrMnTi Yüzey pürüzlülüğü: > 0.8 mm Sertlik: > hrc55 °

Malların gerçek fotoğrafı

Ödemenizden sonra 72 saat içinde teslimatı garanti ediyoruz.Varış süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, genellikle 10-30 gün normal posta gerektirir (www.sayaelektrik.com.tr standart nakliye, epacket, çin sonrası hava posta, vb.).Parsellerin genellikle normal posta ile gümrük sorunları yoktur.Yüksek değerli mallar satın alır ve ekspres taşımacılığı seçerseniz (DHL, EMS Armex, vb.), farklı ülkelerdeki farklı politikalar nedeniyle alıcı tarafından ödenmesi gereken tarifeler olabilir.Not: Lütfen sipariş vermeden önce adresinizi onaylayın.Mallar gönderildikten sonra adresi değiştiremeyiz.

1. Yenilikçi gelişim ruhuna ve müşterilere daha iyi hizmet vermeye adanmış profesyonel bir takım tezgahları ve aksesuarları üreticisiyiz. 2. Ürünlerimiz kesinlikle taranır ve kalitesi çok kararlıdır. 3.Perakende, toptan ve ulaşım şekli seçimini kabul ediyoruz.Bizi seçtiğinizde size gönülden hizmet edeceğiz.Belgelendirme ve üretim ortamımız aşağıdaki gibidir:

S: Ekspres teslimat nasıl takip edilir?A: aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edin : www.17track.net S: Daha düşük bir fiyata nasıl büyük bir sipariş verebilirim?C: Büyük bir siparişe ihtiyacınız varsa, ödenmemiş bir sipariş verebilirsiniz.Ardından ayrıntıları görüşmek için bizimle iletişime geçmeyi deneyin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, müşteri hizmetlerimiz sorularınızı zamanında bulacak ve cevaplayacaktır.

Açıklama-A

Ürün Adı: Matkap chuck shank Genel sıkma hareketi: ≤0.015 Özellikler: çeşitli Yuvarlaklık: 0.8 mm Malzeme: yüksek kaliteli çelik 20CrMnTi Yüzey pürüzlülüğü: > 0.8 mm Sertlik: > hrc50 °

  • Marka Adı: Hayırname_null
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulama: Freze kesici
  • Model Numarası: NBT30-APU

Etiketler: nbt30 takım tutucu sapı, 8 takım chuck cnc tutucu, cnc matkap chuck tutucular, takım tutucu matkap chuck, bt30 takım tutucu ayna.

0 Bunun için yorumlar