Bebek İçin emme Kaseleri kaymaz Bebek Led Sütten Kesme Kapaklı Kaseler Çok Fonksiyonlu Paslanmaz Çelik Kase Su Doldurma Tasarımı İle

Bebek İçin emme Kaseleri kaymaz Bebek Led Sütten Kesme Kapaklı Kaseler Çok Fonksiyonlu Paslanmaz Çelik Kase Su Doldurma Tasarımı İle

(0 Yorumlar)
₺4 056.80 ₺2 028.31

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.【Güvenlikle Kullanın】: Çıkarılabilir Yürümeye başlayan çocuk kasesi, ellerinizi haşlamaktan kaçınmak için çift katmanlı paslanmaz çelik bir yapıya ve yiyecekleri güvenli bir şekilde saklamanız için sızdırmaz bir kapağa sahiptir.

Sıcaklık dayanımı: 100°C

İsteğe bağlı renk: turuncu, yeşil

1 * Bebek için Emme Kaseleri

1. Aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

3.【Ayrılabilir ve Faydalı】: Soğuk/ılık suya soğuk/ılık yiyecek eklemenizi sağlar, Bebek maması kasesi size büyük kolaylık sağlamak için kolayca ayrılabilir.

5.【Kapsamlı Uygulama】: Bebekler için Kendi Kendine Beslenen Kaseler, sütten kesme süreleri, atıştırmalıklar, çocukların beslenme süresi ve seyahat vb.Gibi çeşitli amaçlar için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.【Güçlü Emmeler】: Ekstra stabilite sağlamak için alttaki büyük vantuz sayesinde, Bebek besleme kasesi pürüzsüz yüzeylere uyar ve yanlışlıkla devrilmez veya kaymaz.

Emzikli Yürümeye Başlayan çocuk Kaseleri, 316L paslanmaz çelikten ve gıda sınıfı silikon dış tabakadan yapılmıştır, bu da onları güvenli, güvenilir ve dayanıklı hale getirir. use.In ek olarak, Bebek Besleme Kaseleri kendi kendine besleme, sütten kesme süreleri, atıştırmalıklar, beslenme süresi vb.Için yaygın olarak kullanılmaktadır.

1.【Güvenilir Malzemeler】: 316L paslanmaz çelik ve gıda sınıfı silikon vantuz kullanarak, Bebek emme kasesi dayanıklı ve güvenilir kullanım sağlar ve mikrodalga, buzdolabı, bulaşık makinesi vb.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Boyutu: yaklaşık 19 * 11 cm / 7.48 * 4.33 inç

Özellikler:

Ürün Adı: Kapaklı Bebek emme kasesi

Ambalaj Listesi:

Tanım:

Malzeme: PP + 316L paslanmaz çelik

Notlar:

  • Yaş Aralığı: 25-36m arası
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik

0 Bunun için yorumlar