8 İn 1 Çok Fonksiyonlu Kulaklık Klavye Temizleme Kiti Anahtar Çektirme Mobil Ekran Temizleyici Entegre Temizleme Takım Elbise Ekran

8 İn 1 Çok Fonksiyonlu Kulaklık Klavye Temizleme Kiti Anahtar Çektirme Mobil Ekran Temizleyici Entegre Temizleme Takım Elbise Ekran

(0 Yorumlar)
₺86.03 ₺59.41

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Verimli temizlik

Ana özellikler

Çevre dostu malzemelerden yapılmıştır ve kulaklıkların bileşenlerine ve deliklerine zarar vermez.

Ürün Listesi:

notlar:

Desteğiniz için teşekkür ederiz!Bizden satın hoş geldiniz!Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

Nakliye nedenleriyle sıvı temizleyiciler dahil değildir.

Ucun üstünde, kulaklıklardaki küçük parçaların ve deliklerin derinlemesine temizlenmesi için yumuşak bir mikrofiber fırça bulunur.

Bir kalem, kulaklık jakından şarj kutusuna kadar tüm Bluetooth kulaklık setini, çıkmaz uçlar olmadan 360 derecelik temizliği temizleyebilir.Kulaklıklarınızı daha dayanıklı hale getirin.

[Kulaklık Bilgisayar Monitörü Temizleme Kiti]

Malzeme: ABS + metal + sünger+mikrofiber bez

Masaüstü standı tasarımı, sadece temizlik araçları değil, her türlü cep telefonunda ortaktır.

Çok fonksiyonlu temizleme kalemi, klavyedeki, kulaklık ses deliğindeki ve diğer parçalardaki kiri kolayca temizlemek için yüksek yoğunluklu bir fırça kullanır.Metal uç inatçı tozu yakalar ve alanı iyice temizler.Dahili tutamak: Akın eden süngerin üstünü ters çevirin.

Stylus tasarım, hafif ve kolay carry.It her zaman, her yerde kullanılabilir.Bluetooth kulaklıklar, kulaklıklar, cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler, kameralar vb.Gibi dijital ürünler için uygundur.

1 Adet 8 in 1 Kulaklık Temizleme Kalem Seti (Boş Sprey Şişesi)

[Taşınabilir Kalem]

[yüksek kalite]

Temizleme ucu, bir kalemin ucu gibi, kulaklıkların küçük parçalarını ve deliklerini temizleyerek ilk temizlikten tasarruf etmenizi sağlar.

Ürün Listesi:

Kalemin diğer ucunda, şarj kutusunu temizlemek için yumuşak, hafif bir fırça bulunur.

1 * 8 in 1 Kulaklık Temizleme Kalem Seti (Temizleme Sıvısı Boş Sprey Şişesi Yok)

  • Model Numarası: Q8 çok fonksiyonlu temizleme paketi
  • Marka Adı: GRWİBEOU'NUN
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar