Yeni arazi Çapraz Dağ Aşağı Tepe Bisiklet Tam karbon fiber Tam süspansiyon çerçeve Aks Aracılığıyla bisiklet şasisi MTB 29er Ücretsiz gemi

Yeni arazi Çapraz Dağ Aşağı Tepe Bisiklet Tam karbon fiber Tam süspansiyon çerçeve Aks Aracılığıyla bisiklet şasisi MTB 29er Ücretsiz gemi

(0 Yorumlar)
₺93 976.40

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

5 Talimat: Nakliye süresi, alıcının gümrükleme süresine veya Mücbir sebeplere bağlıdır.Alıcı uzun bir süre içinde mal almazsa, biz umut alıcı gümrük veya yerel postane irtibata geçebilirsiniz, yakında mal almak için.

Geri bildirim:

Bisiklet Tipi: tüm arazi Çapraz Dağ Aşağı Tepe bisiklet

Not: sadece amortisör olmadan çerçeve, amortisör ile ihtiyacınız varsa lütfen bize ulaşın.

1) Alıcı malları bize iade eder ve iade nakliye masraflarından sorumludur; Malları aldıktan sonra ,alıcıya yeni bir ürün göndereceğiz ve yeniden gönderim bedelini ödeyeceğiz.

Çerçeve Bitiş: mat; parlak (varsayılan mat)

Sevkıyattan önce malların kalitesini kontrol edeceğiz.Bazı beklenmedik sorunlar olursa, alıcı ile olan sorunları aşağıdaki yollarla dostça çözmeyi umuyoruz:

Pazartesiden cumartesiye Pekin saatiyle 8:00 - 20:00 saatleri arasında haftanın 6 günü çalışıyoruz.

3 Ürün kalitesi işleme programı:

2) Uzak ülkeler yaklaşık 2-8 haftadır 4 Alıcı EMS, DHL vb. Gibi daha hızlı nakliye yöntemi kullanmak istiyorsa, lütfen artan nakliye hakkında bizimle iletişime geçin.

3 E-posta veya ticaret müdürü tarafından bize ulaşın: Hellen, herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce.Biz en kısa sürede herhangi bir sorunları çözmek için sizinle ilgileneceğiz.

1 Başarılı olmak için müşteri memnuniyetine bağlıyız.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.

2 Talimat: paket detaylarında işaretlediğimiz ağırlık ve boyut, malların gerçek ağırlığı ve boyutu değildir, gerçek ağırlığı ve boyutu bilmeniz gerekiyorsa, sadece bizimle iletişime geçmeniz gerekir. 3 Teslim süresi:

Tanım VE MALZEMELER

Vergi ödemek her vatandaşın görevidir, alıcının tüm vergilerden sorumlu olması gerekir.Vergi sorunu nedeniyle, alıcı malları almayı reddeder, alıcının navlun ve evden sorumlu olması gerekir.

1 Gönderi çin post üzerinden ücretsiz gönderim.

Alt parantez: BSA (dişli, 73mm genişlik)

Fit Amortisör uzunluğu: 165mm (Göz Göz Uzunluğu)

Vergi:

Fit seatpost boyutu: 31.6 mm

Aks aracılığıyla boyutu: 148 * Φ 12mm

Çerçeve Ağırlığı: yaklaşık 2100g ±40g

Ara çerçeve konik, iç çap: üst 44mm, aşağı 56mm

Malzeme: T800 UD tam karbon fiber

1) Ulaşım gelişmiş ülkeler yaklaşık 7-45 gündür

Fit maksimum lastik: 29" * 2.3 " lastik

Burada harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı dilerim!

2 İnsan yapımı hasarlı, alıcılar tüm sorumluluğu üstlenir.

3 yıl kalite garantisi EN14766 Standartlarını ve JAPONYA JIS Standartlarını Geçti.Uyarı: Çin sonrası hava posta çok yavaş, ortalama teslimat süresi yaklaşık 30 gündür, ancak bazen yaklaşık 45-60days beklemeniz gerekir.Ürünümüze aciliyet içinde ihtiyacınız varsa, lütfen Çin sonrası Hava postasını seçmeyin.Ems'yi seçmenizi şiddetle tavsiye ederiz .Kendimizi yüksek kaliteyi yapmaya adadık, ancak ucuz fiyatlı karbon bisiklet parçaları ile dünyanın dört bir yanındaki işbirlikçileri toptan ve ısmarlama olarak karşılıyoruz.Dahası, adınızı eklemek, rengi değiştirmek ve tercih ettiğiniz desen gibi ürünler için dıy'yi kabul edebiliriz.Sevkiyat:

Satış sonrası servis:

Çerçeve kuyruk kancası ve Aks içerir

2 Bizim öğeler memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Daha sonra size olumlu bir geri bildirim bırakacağız.

1 Kalite sorunu ise, alıcı malları aldıktan sonra 15 gün içinde iddia gönderebilir, alıcı tanımlamak için satıcıya fotoğraf veya video ve diğer kanıtlar sağlamalıdır.

2) Malların (nakliye dahil toplam fiyat 10usd'den azsa) kalite sorunları varsa, alıcının bir sonraki siparişinde yeni bir ürün göndereceğiz; Alıcı yakın vadede yeni bir sipariş vermeyi planlamıyorsa, alıcı yeniden gönderim bedelini ödeyebilir ve yeni bir ürünü yeniden göndermeyi isteyebilir.

Çerçeve Boyutu: 29"*15.5/17.5/19" (lütfen en sevdiğiniz boyutu seçin)

  • Bitirmek: mat; parlak (varsayılan mat)
  • Ağırlık: approx 2.1kg(frame)
  • Model Numarası: CMF41'NIN sohbeti
  • devlet: 100 % yeni
  • Boyut: 29*15.5/17.5/19"
  • Malzeme: Karbon
  • Not: fiyat sadece amortisör olmadan çerçeve
  • Yüzey işleme Modu: Mat
  • Katlanabilir: No
  • Kullanmak: Dağ Bisikletleri
  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: tepe bisikleti.

0 Bunun için yorumlar