50 ADET Tozlu Mavi Özel Logo Boyutu Renk Lüks Mikrofiber Ambalaj Çantası Bant Hediye takı Çantası

50 ADET Tozlu Mavi Özel Logo Boyutu Renk Lüks Mikrofiber Ambalaj Çantası Bant Hediye takı Çantası

(0 Yorumlar)
₺1 282.76 ₺1 154.48

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Tanım

♥♥♥【Nasıl sipariş verilir】♥♥♥

1. Kese stili ve rengi

Özel çanta boyutunuz tamam, hemen hemen tüm boyutlar tamam.Lütfen isteğinizi iletin.Ücretler, ihtiyacınız olan çantaların büyüklüğüne ve miktarına göre belirlenir.Miktarınız toplu ise, bağlantıdaki renk seçenekleri dışındaki diğer renkleri özelleştirebilirsiniz.

kadife, kumaş, Mikrofiber, etkileyici

3.JPG veya png'deki logo veya metin etkilemek için bize gönderir

İstediğiniz gibi özelleştirmek için herhangi bir dili kabul ediyoruz.Logoyu veya metni altın veya gümüş veya gül altın folyo ile etkilemek istiyorsanız, biz de yapabiliriz.

lot başına 50 adet = lot başına 50 torba

Sevgili arkadaşım, sadece siparişi aldıktan sonra tasarlamaya başlıyoruz.Logoyu bize JPG veya PNG olarak bize mesajla gönderebilir ve doğrudan sipariş verebilirsiniz ve 12 saat içinde size kontrol edilecek tasarımı göstereceğim ve onayınızı aldıktan sonra üretime başlayacağız ve göndermeden önce size bitmiş ürünleri göstereceğim check.So gerek yok tasarım veya kalite konusunda endişelenin.Tatmin olacaksın.

Lütfen aşağıdaki tüm özel ayrıntıları bana mesaj yoluyla gönderin.

♥ 【Boyut】♥

4. İçinde bölücü olsun ya da olmasın

* Çizimler ve örnekler aracılığıyla özelleştirmeyi sıcak bir şekilde karşılayın.

Miktarınız 500 adetin üzerindeyse, yukarıdaki renk seçeneği dışında diğer renkleri seçebilirsiniz, aşağıdaki renklerden istediğiniz gibi başka bir renk seçebilirsiniz.

* Ismarlama çantalar daha fazla müşteri kazanacak ve pazar rekabet gücünü artıracaktır.Sadece logonuzu, şirket adınızı veya sloganınızı ekleyin ve gidin.

* Tüm çantalar siparişe göre yapılır.Tüm resimler: Sadece bir örnek.Bu çantayı logolu bir şirket / kişi için kişiselleştirdim.

Malzemeler

  • CN: Fujian
  • Model Numarası: 001
  • desen: Bıyık, chevron'un, Hiçbiri, Karikatür hayvan, Erkek ve Kız, Hayvan, Çizgi Film Araba, Çizgi Film Figürü, Yüz, Gelin ve Damat, taç, Numara, Mimari, kafes, Mektup, Giyim, Yemek, çizgili, çiçek, Kelebek, Kalp, Yıldız, bitki, Melek, zebra, Düz Renk, Nokta, Aşıklar, ağaçlar
  • Neden: Düğün & Nişan, Vaftiz ve Vaftiz, Aziz Patrick Günü, Büyük Etkinlik, Emeklilik, Cinsiyet Açıklaması, doğum günü partisi, Ev Taşıma, Çocuk Bayramı, April Fool Günü, okula dönüş, Çin Yeni Yılı, Dünya Günü, Babalar Günü, Şükran Günü, Parti, Noel, sevgililer günü, Düğün, Cadılar bayramı, Paskalya, yeni yıl, Mezuniyet, Yıldönümü, Anneler Günü
  • Adet sayısı: 50 adet
  • Malzeme: Giysi
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar