Seramik Araba kaplama spreyi Araba İç Temizlik Nano Bakım Balmumu Hidrofobik pardösü Lehçe Polimer Boya Dolgu Macunu Detay

Seramik Araba kaplama spreyi Araba İç Temizlik Nano Bakım Balmumu Hidrofobik pardösü Lehçe Polimer Boya Dolgu Macunu Detay

(0 Yorumlar)
₺160.49 ₺125.19

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Çok Amaçlı Koruma: Ne tür bir araca sahip olursanız olun, bu araba kaplama spreyi çizilmelere karşı koruyabilir, stains.It otomobillerin, teknelerin, motosikletlerin, karavanların boya, cam ve ABS üzerinde etkilidir

Ürün Listesi:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

Ürün Adı: Araba Nano Kaplama Maddesi

5.Hızlı ve Basit: Bu otomotiv iç temizleyici, aracınızın içini hiçbir zaman temizlemenize ve aydınlatmanıza yardımcı olur.Sadece yüzeye püskürtün ve bir bezle silin. cloth.It herhangi bir çizik bırakmadan kir ve yağdan kurtulacaktır.

Nazik ipuçları:

Daha fazla ürün detayına bakın

Kapasite: 120 ml, 300 ml, 500 ml

2.Araba Parlaklığı Arttırıcı: Bu araba kaplama spreyi, aracınızın parlaklığını azaltan çeşitli kirleticileri giderir. appearance.It ayrıca aracınızın parlaklığını ve güzelliğini aylarca koruyan nanoteknoloji ile koruyucu bir kaplama ekler.

Özellikleri:

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

Ağırlık: 115g / 320g / 550g

1.Kaliteli malzeme: Bu Seramik Araba Kaplama Spreyi, deri görünümünü iyileştiren ve size ve arabanıza zararsız olan üstün bir malzeme karışımı kullanır.

Havlu * 1

Bu araba kaplama spreyi, herhangi bir sağlık veya çevresel tehdit oluşturmadan deri yüzeyleri besleyen ve koruyan kaliteli malzemeden yapılmıştır.

Malzeme: kaplama maddesi

Araba Nano Kaplama Maddesi *1

4.Uygun Hediye: Araba Balmumu Cilası Spreyi, diğerleri için Noel hediyesi olarak çok uygundur, birçok avantajı olduğu için aileye, arkadaşlara ve çiftlere verilebilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası: ce
  • Ürün Ağırlığı: 118g
  • Özel Özellikler: Balmumu Hidrofobik Son Kat Cila
  • Model Numarası: Araba Nano Kaplama Maddesi
  • Ürün Hacmi: 120 ml / 300 ml / 500 ml

0 Bunun için yorumlar