Köpek Su Şişesi Taşınabilir 300ml Köpek Su Şişesi yürüyüş batonu Seyahat Sızdırmaz Dağıtıcı Kedi Tavşan Köpek

Köpek Su Şişesi Taşınabilir 300ml Köpek Su Şişesi yürüyüş batonu Seyahat Sızdırmaz Dağıtıcı Kedi Tavşan Köpek

(0 Yorumlar)
₺222.80 ₺155.86

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Köpeğinizi bu dayanıklı ve deforme olması kolay olmayan su şişesiyle nemli tutun.Suyu serbest bırakmak için basın ve durdurmak için bırakın. 300 ml küçük ve orta köpekler için uygun kapasite.Yüksek kaliteli sızdırmazlık halkası sızıntıyı önler.Bir sırt çantasına koymak ve taşımak kolaydır.

Belirleme:

ambalaj listesi:

5.Güvenli Kilitleme: Bu su şişesi benzersiz bir kilitleme mekanizmasına ve yüksek kaliteli bir sızdırmazlığa sahiptir ring.It sızıntı olmamasını sağlar, böylece çantanıza güvenle koyabilirsiniz.Bu su şişesi ile köpeğinizi açık hava macerasına götürün.

Ağırlık: 270g

2.Kolay Hidrasyon: Bu köpek su şişesi, evcil hayvanınıza bir düğmeye basarak temiz su sağlamanızı sağlar. button.It su akışını kontrol eden 1 düğmeli bir tasarıma ve 1 elle kullanabileceğiniz bir kilit anahtarına sahiptir.

3.Rahat İçme: Köpeğiniz, rahatlık için geniş bir oluğa sahip bu su şişesi ile susuzluğunu kolayca giderebilir. drinking.It 300 ml su tutar ve herhangi bir köpek boyutunu barındıran büyük bir lavaboya sahiptir.

Malzeme: Silikon

Köpek Seyahat Su Şişesi*1

Daha fazla ürün detayına bakın

Boyut: 21.5*7 * 7 cm\8.46x2.75x2. 75in

1.Sağlam ve hijyenik r: Bu köpek su şişesi, kolayca deforme olmayacak dayanıklı bir gövdeye ve sıhhi tesisat sağlayan gıda sınıfı bir silikon nozüle sahiptir. water.It evcil hayvanınızı güvenli ve rahat bir şekilde temizlemenizi sağlar. (175 karakter)

4.Kullanışlı ve dayanıklı: Katlanabilir tasarımı ve sağlamlığı sayesinde bu köpek su şişesini gittiğiniz her yere götürebilirsiniz material.It bir sırt çantasında saklanabilir veya çantanıza takılabilir. hand.It köpeğinizin dış mekan ihtiyaçları için yeterli su sağlar.

Kapasite: 300 ml

  • Tip: Köpekler
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar