NICECNC Seti 8 GM Ateşleme Paketi Bobin konektör kiti Chevy GMC Için D585 D581 LS2 LS7 KAMYON Mavi Araba Aksesuarları

NICECNC Seti 8 GM Ateşleme Paketi Bobin konektör kiti Chevy GMC Için D585 D581 LS2 LS7 KAMYON Mavi Araba Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺447.71 ₺308.83

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

İçerir:

8 Konektörler

C: Bir ürün hatası veya hasarı alırsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin, hızlı bir şekilde yanıt vereceğiz ve size bir çözüm vereceğiz, geri ödeme veya değiştirme hizmeti alacaksınız.

NICECNC Seti 8 GM Ateşleme Paketi Bobin konektör kiti Chevy GMC Için D585 D581 LS2 LS7 KAMYON Mavi Araba Aksesuarları Ürün özellikleri:

D514A (12573190) LS2/LS7 SSS:

S: geribildirim hakkında.

A: Biz www.sayaelektrik.com.tr Standart nakliye kullanın, tahmini teslim süresi 15-30 gündür, paketi 60 gün içinde almazsanız, size geri ödeme yapacağız veya siparişinizi tekrar göndereceğiz.Paran güvende.Brezilya, Şili gibi özel ülkeler, teslim süresi 15-60 gündür.

S: Siparişinizi ne zaman göndereceğiz?

Açıklamalar:

D585 (10457730-Delco, 19005218-Delphi) Kamyon Bobini

8 Kilit Konnektörleri

Marka: Satış sonrası

Durum: Yeni

Garanti: Evet

C: Paketinizin güvenli bir şekilde teslim edilebilmesini sağlamak için titreşim önleyici paketi kullanacağız. you.So endişelenmene gerek yok.

Demonte Edilmemiş 8 Yepyeni Bobin Konektörü Seti.

Tipi: Ateşleme Paketi Bobin Konnektörleri

Model Numarası.: D513A (12570616) LS2 / LS7

C: Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize olumsuz geribildirim vermeyin.Lütfen hemen bize bildirin, size en iyi hizmeti ve çözümü vereceğiz.

Teçhizat:

Feragatname:

S: Garanti hizmeti hakkında.

D581 (12558693) Kamyon Bobini

Fit D585 D581 LS2 LS7 KAMYON

40 Metal Terminal.

32 Kauçuk Contalar

A: 12 ay garanti hizmeti vardır.12 Ay içinde sorunları varsa (doğal hasar), lütfen bize ulaşın.Hızlı bir şekilde cevap vereceğiz ve sorununuzu çözeceğiz.

C: Siparişinizi aldıktan sonra siparişinizi 24 saat içinde göndereceğiz. (Tatil günleri hariç)

NiceTesla Mağaza parçaları, Porsche, Subaru, Jaguar, BMW, Isuzu, Chrysler, Dodge, Jeep, Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, Volvo, Land Rover, Oldsmobile, Pontiac, Ford, Lincoln, Mercury, Acura dahil olmak üzere parçalarının uygun olduğu markalar tarafından desteklenmez veya desteklenmez veya bunlarla bağlantılı değildir KİA, Nissan, Infiniti, Uluslararası Biçerdöver, Mitsubishi, Audi, Lexus, Toyota, Mazda, Volkswagen, Suzuki, Saab, Honda, Alfa Romeo, Saleen, Mercedes-Benz, Nash, Hummer, Freightliner, Datsun, Saturn, Turner, Geo, Lada, Fiat, Daihatsu, Opel, Vauxhall Associated products for Sabra Tesla Ram Rover Skoda Healey Mini Akıllı Scion Renault Koltuk Peugeot Merkur Astra Tucker VW Routan Tiguan Touareg Jetta Gtı Passat Golf Bosch Denso Holden Chery Mercedes Benz Holden Özel Araçlar, Hyundai, Trabant, Citroën, Freightline, vb.

S: Bir ürün hatası veya hasarı alırsam ne olur?

S: Paketi almam ne kadar sürer?

S. paket hakkında

  • Koşul: Yeni
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Garanti: Evet
  • marka: Satış sonrası
  • Tip: Ateşleme Paketi Bobin Konnektörleri

Etiketler: ateşleme paketi bobin konektörü.

0 Bunun için yorumlar