Merdiven Kanca Çatı Çelik Çatı Kanca Tekerlek Kauçuk Kavrama T-Bar 2 Adet Merdiven Sabitleyici Ağır Hızlı Ve Kolay Kurulum

Merdiven Kanca Çatı Çelik Çatı Kanca Tekerlek Kauçuk Kavrama T-Bar 2 Adet Merdiven Sabitleyici Ağır Hızlı Ve Kolay Kurulum

(0 Yorumlar)
₺1 502.47 ₺751.14

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.【Ekstra Dirsek Odası】 Çatı için Merdiven Kancaları merdivenin üst kısmını duvardan uzak tutabildiğinden, ekstra dirsek odası sağlayabilir ve merdivenin üstünde çalışırken kendinizi daha rahat ve rahat hissetmenizi sağlayabilir.

Boyut: 410 * 230 * 230mm/16*8.97*8.97 içinde

Belirleme:

2 * Çatı Merdiveni Kancaları

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

3.【Pratik Merdiven Aksesuarları】 Çatı Merdiveni çok practical.It merdivenin üst kısmını çatıya sabitlemek için ideal bir yol sağlar ve dik çatılara hızlı ve kolay bir şekilde erişmenizi sağlar.

5.【4 Sabitleme Deliği】 Merdiven Tavan Kancası da uzantıya takılabilir ladder.It merdivenin farklı aralığına göre uygun montaj deliklerini seçmeniz için uygun olan dört montaj deliği ile tasarlanmıştır.

Daha fazla ürün detayına bakın

2.【Ağır Hizmet Tipi】 Çatı için Merdiven Stabilizatörü 500 lb taşıma kapasitesine sahiptir ve ağırdır duty.At aynı zamanda üniversal tekerlek tasarımı, merdivenlerin çatıya kolayca bağlanmasını sağlayarak enerji ve zaman tasarrufu sağlar.

1. Su geçirmez ve paslanmaya dayanıklı kaplamalı ağır hizmet tipi çelik borudan yapılmıştır.

1.【Kaliteli Malzeme】 Ağır çelik malzemeden yapılmış Çatı Merdiveni Kancaları sağlam, pas geçirmez, aşınmaya dayanıklı, dayanıklıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Renk: Turuncu

2. Çatı Merdiveni Kancaları dört montaj deliği tasarlar Farklı aralık adımlarına sahip merdivenlere göre uygun montaj deliklerini seçebilirsiniz.

3. Çatı Merdiveni Kancalarının taşıma kapasitesi 500 pound'dur.

Ürün listesi:

Tanım:

Malzeme: Çelik

Notlar:

  • Kendin Yap Malzemeleri: Ağaç işleme
  • Tip: Kombinasyon
  • Marka Adı: PW araçları
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar