Sincap Geçirmez Kuş Besleyici Ağır Metal Sincap Geçirmez 3 Katmanlı Kuş Besleyiciler Metal Kuş Besleyiciler Dış Asma Sincap

Sincap Geçirmez Kuş Besleyici Ağır Metal Sincap Geçirmez 3 Katmanlı Kuş Besleyiciler Metal Kuş Besleyiciler Dış Asma Sincap

(0 Yorumlar)
₺767.15 ₺383.48

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün boyutu: 27 cm genişliğinde × 52 cm yüksekliğinde (asma ipi dahil)

Dışarıdaki Yabani Kuş Besleyiciler, tüylü kuşlarınız için yiyecekleri kuru ve taze tutabilen bir üründür friends.It birçokları için yeterli tohum tutabilen büyük bir kapasiteye sahiptir birds.It bir ağaca veya ağaca kolayca asılabilen ayakta duran bir kanca tasarımına sahiptir. pole.It ayrıca şeffaf bir kapağa sahiptir yiyecekleri yağmurdan ve tozdan koruyun.Yiyecekleri tekrar doldurmak için üst kapağı kolayca açabilirsiniz.Bu besleyiciyle kuşları izlemenin tadını çıkarın.

Süreç: Boyama

Sincap Geçirmez Vahşi Kuş Besleyici *1

4.Bozulmayı önleyin: Su birikmesini ve yiyecek tıkanmasını önlemek için bir drenaj deliği ayarıyla, bu sincap geçirmez kuş besleyici, yiyecekleri her türlü hava koşulunda kuru ve taze tutar.

5.Uygun yiyecek yerleştirme: Yiyecekleri içine koymak için üst kapakla daha fazla mücadele etmek yok.Sadece kolayca açın ve sıkıca kapatın.Bu şekilde kuşları hızlı bir şekilde besleyebilir ve sincapları dışarıda tutabilirsiniz.

Kuş besleyici boyutu: 28 * 22 cm

Katlanır boyutu: yaklaşık 22 * 14 cm

Adı: Anti Sincap Ötücü Kuş

1.Yiyecekleri kuru tutun: Bu sincap geçirmez kuş besleyici, yağmur suyunun girmesini önleyen özel bir tasarımla yiyecekleri kuru ve taze tutar.Bu, besleyicinin hizmet ömrünü uzatmaya ve bahçenize daha fazla kuş çekmeye yardımcı olur.

Renk: Kırmızı

Tip: 3 katmanlı katlanabilir kuş besleyici

Liste:

Daha fazla ürün detayına bakın

Ağırlık: 487.5 g

Malzeme: Demir

Fonksiyon: Anti sincap

2.Yerden Tasarruf: Üç katmanlı bir tasarıma sahip bu sincap geçirmez kuş besleyici yerden tasarruf sağlar ve daha fazla sığabilir feed.It daha fazla kuşun aynı anda yemesine izin veren büyük bir kapasiteye ve onu benzersiz ve çekici kılan çok katmanlı katlanır bir tasarıma sahiptir.

Halat ve kanca uzunluğu: 24 cm

3.Ayakta Kanca Avantajı: Bu sincap geçirmez kuş besleyici, herhangi bir yere yerleştirmenize izin veren altta duran bir kanca avantajına sahiptir. place.It bahçenizi güzelleştirir ve kalması ve beslenmesi için daha fazla kuş çeker.

  • Malzeme: Metal
  • Kuş Aksesuarları Türü: Kuş Banyoları
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar