Mini çikolata çeşmesi Üç Katmanlı Ev çikolata çeşmesi Isıtma Fondü Makinesi DIY El Yapımı Erime Çikolata

Mini çikolata çeşmesi Üç Katmanlı Ev çikolata çeşmesi Isıtma Fondü Makinesi DIY El Yapımı Erime Çikolata

(0 Yorumlar)
₺255.01 ₺145.44

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Belirleme

Adı: Ev kullanımı için üç kat çikolata çeşmesi

Tanım

1 * Çikolata çeşmesi

Boyut: 14.5 * 21.*3,5 cm/5.71*8.27*1.38 inç

ÇEŞİTLİ sos eritmelerinin karıştırılması: Çikolata Fondü Makinesi, istediğiniz lezzeti elde etmek için çikolatanızı, nacho peynirinizi, barbekü sosunuzu, çiftliğinizi, likörünüzü eritmek için mükemmel bir eriyik ve ısı ayarına sahiptir.

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.İyi günler!

Geniş uygulama yelpazesi: Çikolata fondü çeşmesi, düğünlerde, doğum günlerinde, mezuniyet partilerinde, iş toplantılarında, tatillerde ve arkadaşlarınızla ve ailenizle toplantılarda güzel efektler oluşturmak için mükemmeldir.

Malzeme: paslanmaz çelik plastik

Kaliteli malzeme: çikolata çeşmesi yüksek kaliteli paslanmaz çelik ve dayanıklı plastikten yapılmış, pas geçirmez, kullanımı güvenli ve dayanıklıdır.

3 Katmanlı ÇİKOLATA FİZZER: Çikolata eriticinin montajı ve sökülmesi kolaydır, kurulumu ve temizliği çok kolaydır, çıkarılabilir bir tepsi ile birlikte gelir, kullanımı çok kolaydır ve çok fazla yerden tasarruf sağlar.

Renk: resimde gösterildiği gibi

Temizlemesi kolay: Spiral, çeşme kulesi montajı ve servis tepsisinin tümü kolayca sökülebilir.Temizlemeden önce fişini çekin, ürünün soğumasını bekleyin, çikolata kalıntılarını nemli bir sünger veya aşındırıcı olmayan bir havluyla silin, sıcak sabunlu suda 5 dakika bekletin, durulayın, yıkayın ve kurulayın.

Ürün Listesi

Voltaj: 110 V / 220 v

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: plastik

0 Bunun için yorumlar