Şarap şişe açacağı Seti Vakum şarap tasarrufu Pourer Ve Folyo Kesici Şarap Açılış Temel Barmen Aracı Kadın Erkek Arkadaşlar İçin

Şarap şişe açacağı Seti Vakum şarap tasarrufu Pourer Ve Folyo Kesici Şarap Açılış Temel Barmen Aracı Kadın Erkek Arkadaşlar İçin

(0 Yorumlar)
₺303.62 ₺136.57

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boyutu: yaklaşık 17.7x4.8x4.8 cm/6.97x1. 89x1. 89in

1 adet folyo cutte

1.Komple Şarap Alet Seti: Tirbuşonumuzla şarabınızın tüm potansiyelini ortaya çıkarın kit.It bir şarap tirbuşon şişe açacağı, vakumlu şarap tıpa, şarap dökücü ve folyo kesici içerir.Bu aksesuar seti ile şarabının tadını çıkarmak kullanışlıdır.

1 adet vakum şarap stoper

Renk: Gümüş

2.Şeffaf Ağ Açıklığı: Tirbuşon şişe açıcımızın açık bir penceresi vardır.Açıklığı gördüğünüz gibi mantarları sağlam tutun process.No şarabınızdaki mantarın düşmesi veya döküntüleri hakkında daha fazla endişe.Yenilikçi tasarımımızla sorunsuz ve sorunsuz bir şarap deneyiminin keyfini çıkarın.

4.Çok Amaçlı Kullanımlar: Şarap ve Bira Şişelerini kolayca açın!Bu şarap tirbuşon şişe açacağı, sadece kırmızı şarap mantarlarını açmakla kalmayıp aynı zamanda bira şişelerini açarak pratik bir şarap aksesuarı haline getiren çok yönlü bir araçtır.

Özellikler:

Şarap tirbuşon şişe açıcımızı kullanarak en sevdiğiniz şarapları kolaylıkla açın.Bir T modelleme kolu ile tasarlanmış, mantarların bütünlüğünü sağlar.Şarap severlerin sahip olması gereken pratik bir şarap aksesuarı.

Daha fazla ürün detayına bakın

1 adet şarap akıtıcı

3.Kullanımı Basit: Bu şarap tirbuşon şişe açacağı setinin kavraması kolay T modelleme kolu ile şişe açma deneyiminizi basitleştirin.Şarap şişelerini minimum çabayla sorunsuz bir şekilde açın - herhangi bir şarap tutkunu için mükemmel bir araç!

Ağırlık: yaklaşık 190g

5.Harika Hediye Seçeneği: Şarap şişelerinizi açmak için uygun bir çözüm mü arıyorsunuz?Şarap severler, aile, arkadaşlar, meslektaşlar ve akrabalar için mükemmel olan tirbuşon ve şişe açıcımızı tanıtmak.Her durum için harika bir hediye fikri!

Ambalaj Listesi:

1 adet şarap tirbuşon

Malzemeler: Paslanmaz çelik, PP

  • Marka Adı: waasoscon'a
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre Dostu
  • Model Numarası: -
  • Tip: Özel Aletler

0 Bunun için yorumlar