Kış Evcil Pençe Balsamı Karşı Kuru Ve Çatlak 100 Doğal Maddeler Burun Pençe Ayak Nemlendirici Krem Köpekler Kediler

Kış Evcil Pençe Balsamı Karşı Kuru Ve Çatlak 100 Doğal Maddeler Burun Pençe Ayak Nemlendirici Krem Köpekler Kediler

(0 Yorumlar)
₺283.94 ₺141.97

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Adı: Pet Pençe Balsamı

1 * Evcil Pençe Balsamı

Tanım:

2. Malzemeler: ayçiçek yağı, hindistancevizi yağı, beyaz balmumu, bitkisel yağ, shea yağı, karnauba mumu, candelilla mumu, E vitamini ve aloe .

4. Her şekil ve büyüklükteki köpekler için çok uygundur.Kışın soğuk ve sıcak hava koşullarında nemi ve konforu geri kazandırmak için uygundur.

Ambalaj Listesi:

1.【Yüksek Kaliteli İçerik】 Köpek Pençesi Balsamı ayçiçek yağı, hindistancevizi yağı, beyaz balmumu ve diğer kaliteli malzemelerden yapılmıştır.Krem yumuşak, yumuşak ve uyarıcı değildir.

Belirleme:

3. Basit ve hızlı uygulama: Cilde masaj yapmak ve köpeğinizin pençelerine koruma sağlamak, hızlı bir şekilde emmek ve yumuşatmak, kaymayı azaltmak sadece birkaç saniye sürer.

1. %100 doğal içerikler: Yağ bakımından zengin 9 doğal içerikli karışımdan yapılmış, cildi gün boyu nemli tutar.Evcil hayvanlara güvenli ve zararsız E vitamini ve aloe eklendi.

3.【Hızlı Emilim】 Uygulanan alanı hızla emer ve yumuşatır, Köpekler için Pençe Balsamı, nemi ve konforu geri kazanmak için kışın soğuk ve sıcak hava koşullarına uygundur.

Daha fazla ürün detayına bakın

Raf ömrü: 3 yıl

Şartname: 60 ml

Özellikleri: balsam

3. Uygulama metodu: Burun tabanınıza az miktarda balsam uygulayın ve masaj yapın.Tamamen emildiğinden emin olun ve hareket etmeden önce ayaklarınızı kuru tutun.Daha iyi etkiler için her gün kullanın.

1. Etkinlik: Yaz, kış veya diğer mevsimlerde pürüzlü yüzeyleri ve kötü hava koşullarını önlerken çatlamış pençeleri ve burnu rahatlatın.

5. Yürümeden önce ve sonra evcil hayvanınızın ayaklarını korumak için pençe balsamı kullandığınızdan emin olun.

2. Çatlak tabanları derhal rahatlatın: Tabanlara ve kuru veya çatlak burunlara masaj yapın.Düzenli kullanım cilt kırılmasını, kanamayı, ülserleri ve .

Özellikler:

2.【Yatıştırın ve Rahatlatın】 Pençe Balsamı Köpekler, pürüzlü, kuru cildi beslerken hayvanların çatlamış ve çatlamış pençelerini, ağızlarını, burunlarını ve dirseklerini rahatlatır.Krem etkili bir evcil hayvan kaynağıdır.

5.【Geniş Kullanım】 Köpek Pençeleri için balsamın geniş kullanımları vardır.Ve genellikle kedilerin, yavru kedilerin, köpeklerin, yavru köpeklerin ve evcil hayvanların pençelerine, pençelerine, ağzına, ağzına, burunlarına veya ayaklarına uygulamak için uygundur.

4.【Uygulaması Kolay】Kullanımı kolay, ayak tabanlarına Pençeler için az miktarda Köpek Balsamı uygulayın veya burnunuza uygulayın.Tamamen emildiğinden emin olun ve aktiviteden önce ayak tabanlarınızın kurumasına izin verin.

Pençeleri Balsamı Pet Pençeleri Kırık Önlemek Kuru Burun Balmumu Pet Donma Krem Nem Bakım Kremi 60G Kedi Köpek İçin

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar