TOYAN HOWİN FS-V800 1/10 Sekiz Silindirli Dört Zamanlı Su Soğutmalı Nitro Motor Modeli RC Araba ve Tekne KİTİ / Bitmiş Sürüm

TOYAN HOWİN FS-V800 1/10 Sekiz Silindirli Dört Zamanlı Su Soğutmalı Nitro Motor Modeli RC Araba ve Tekne KİTİ / Bitmiş Sürüm

(0 Yorumlar)
₺82 636.41 ₺41 318.20

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

.Uzun Strok: Motor tasarım planı olarak uzun strok alın, etkili bir şekilde daha yüksek tork sağlar.Ve özelleştirilmiş esnek yağ keçesi, yüksek hızlı çalışmada mükemmel sızdırmazlık performansı sağlar.

.Başlangıç Gerilimi: 7.4 V lityum pil (dahil değildir)

.Ambalaj: Bambu Hediye Kutusu

.Entegre Egzoz Manifoldu: Zor işleme teknolojisi ile şekillendirilmiş küçük tamamen metal entegre egzoz manifoldu, V8 motor sesini daha güçlü hale getirir.

.Ürün Ağırlığı: 2050g

Özellikler:

.Güç: 4.35ps@11200rpm

.Ateşleme Modu: 2 dört-in-one (veya sekiz-in-one) stabilize ateşleme modülleri

.Paket Boyutları: 17x15x4 cm

.Hafif: Kompakt tasarım, ürünü RC modelleriyle mükemmel bir şekilde uyumlu hale getirerek ünite güç çıkış oranını büyük ölçüde artırır.

.Doğru Karbüratör: Pompalı yepyeni çift karbüratör sayesinde daha hassas ayar, daha hassas gaz tepkisi ve daha kararlı performansın keyfini çıkarın.

.Malzeme: Metal

.Geniş Uygulamalar: Ürün, oynamak için mükemmel bir masaüstü güç motoru modeli, RC model arabalar veya tekneler modifikasyonu için bir araç, fiziksel mekanik deneyler için bir öğretim yardımı ve model meraklıları için üst düzey bir tatil hediyesi yapar.

.Mekanik Su Soğutma: Motor, gücü krank milinden gelen, soğutma sıvısı için sirkülasyon gücü sağlayan ve güçlendirilmiş kendi kendine soğutma performansı için soğutma fanını birleştirebilen mekanik bir su soğutma pompasına yerleştirilmiştir.

.Açı: 90°

.Paket Ağırlığı: 2950g

TOYAN HOWİN FS-V800 1/10 Sekiz silindirli Dört zamanlı Su soğutmalı Nitro Motor Modeli RC Araba ve Tekne ( KİTİ Sürümü / Bitmiş Versiyonu )

.Yağlama Modu: sıçramalı yağlama (kam üzerine az miktarda gres ekleyin)

.Minyatür ve Simüle: Yarış benzeri görünüme ve kırmızı spor elemanına sahip 1/10 ölçekli gerçekçi minyatür V8 içten yanmalı motor otantik olarak simüle edilmiştir.

.Çekirdek: 16.67 mm

.Hız: 1800-12500rpm

.Çift Senkron kayış Kasnağı: Çift senkron kayış kasnağının zamanlama yapısı, yüksek hızda çalışırken dişli atlama riskini büyük ölçüde azaltır.

.Form: KİT parça versiyonu

.Modeli: FS-V800

.Kullanım Kılavuzu * 1

.Silindir: V tipi sekiz silindir

.Ürün Ölçüleri: 12. 34x3. 2x12. 73 cm

Özellikler:

.İnme: 17.00 mm

.Başlangıç Modu: elektrik (marş motoru dahil)

.DIY: Ultra hassas bileşenlerden üretilen motor modeli, güçlü mekanik his verir, sorunsuz montaj deneyimi sağlar ve kullanıcılara kendi V8 motorlarını oluşturmaya yardımcı olarak eğlence sağlar.

.Not: ateşleme başlangıç parçaları ve su soğutma parçaları ayrı olarak satın alınmalıdır.Motor hasarını veya tehlikesini önlemek için lütfen talimatları dikkatlice izleyin.Herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.14+ yaş için uygundur.

.Ölçek: 1/10

.Hassas Rocker Kolu: Alaşım rocker kolu ve bağımsız emme ve egzoz tasarımı ile valf anahtarı işlemi daha doğru olacaktır.

.İnme: dört zamanlı

.Entegre Krank Mili İşleme: 90 derece çapraz krank mili yapısı, üç bölümlü destek, her iki uçta yatak ve orta yatak burcu ile tasarlanan motor, 12500 rpm'ye kadar daha düzgün çalışma ve daha hassas hızlanma tepkisi sağlar.

.Soğutma Modu: su soğutma

Ambalaj listesi

.Yakıt Türü: %20-25 nitro yakıt

.Elektrik Fişi tipi: F tipi dört zamanlı elektrik fişi

.Motor Kiti * 1 Takım

.Deplasman: 28 (3.5*8)cc

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Yaş Öner: 14+y
  • 1: Bilimsel Fizik Deneyi
  • Tema: Diğer
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Model Numarası: 3377719
  • Malzeme: Metal
  • Renk: kırmızı ve SİYAH

Etiketler: Dört zamanlı.

0 Bunun için yorumlar