Voleybol, Model5500, boyut 5, kamp, açık hava sporları, eğitim, isteğe bağlı pompa + iğne + çanta

Voleybol, Model5500, boyut 5, kamp, açık hava sporları, eğitim, isteğe bağlı pompa + iğne + çanta

(1 Yorumlar)
₺482.05 ₺293.97

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında paketlenmiş olmalıdır, ve ulaşım takip numarası ile bize bildirmeniz gerekir, belirli dönüş nedeni ve sipariş KIMLIĞI. 3. Malların orijinal durumunu ve tüm bileşenlerin ve aksesuarların ambalajını aldıktan sonra teklif kazanan tutarın tamamını size iade edeceğiz.Hem alıcı hem de satıcı hızlı satış işlemini iptal etmiştir.Alternatif olarak, değiştirmeyi seçebilirsiniz. 4. Ürün reklama uymuyorsa tüm nakliye masraflarını biz karşılayacağız.Yüksek bir mükemmellik standardını koruyoruz ve %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Bize olumlu geribildirim bırakırsanız minnettar oluruz.Sizi tatmin etmek için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Eğer bilmiyorsak, sorunu çözemeyiz!Bizimle iş yaptığınız için teşekkür ederiz!

3. Biz sadece teyit sipariş adresine gemi.Sipariş adresiniz gemi adresinizle eşleşmelidir.

4. Görüntülenen resim gerçek proje değil, sadece referans içindir.

1. Alındığı tarihten itibaren, bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve iade etmek için 30 gününüz var.7 Günden fazla bir öğeniz varsa, kullanılmış olarak kabul edilecektir ve iade etmeyeceğiz veya iade etmeyeceğiz you.No istisnalar!

2. Ödeme doğrulamasından sonra siparişi zamanında işleyin.

5. Servis ulaşım süresi hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanacaktır.Ulaşım süreleri özellikle tatil sezonunda değişiklik gösterebilir.

6. Eğer ödeme sonra 30 gün içinde sipariş almazsanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.Amacımız sizin memnuniyetinizdir! 7. Teslim süresi:

1. Küresel taşımacılık. (bazı ülkeler ve apo / FPO hariç)

Not: Satın alma işlemi sırasında çözülemeyen sorunlarla karşılaşırsanız, lütfen sayfadaki hata mesajının ekran görüntüsünü zamanında müşteri hizmetlerimize gönderin, size bir sonraki adımı anlatacağız.Lütfen alıcının tam adını doldurduğunuzdan emin olun.Sipariş vermeden önce değiştirebilir veya sevkıyattan önce müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.Voleybol, Model5500, boyut 5, yüksek kalite, açık hava sporları, eğitim, isteğe bağlı pompa + iğne + çanta Satın alma hakkında: Topumuzun kalitesi çok good.It yumuşak PU deriden yapılmıştır ve kauçuk kapsül ile kaplanmıştır.Voleybol seçerken lütfen hava pompasına ihtiyaç olup olmadığına dikkat edin.Hava pompası gerekiyorsa, lütfen hava pompası ile top resmini seçin, aksi takdirde hava pompasını hediye olarak vermeyeceğiz.Destekliyoruz: Toptan veya doğrudan teslimat yapıyorsanız, daha uygun fiyat için lütfen bizimle iletişime geçin!Dikkatli olun: 1. Lütfen renkli ekrandaki top boyutuna dikkat edin. 2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-2 cm farkına izin verin. 3. Bilgisayar ekranının çözünürlüğü ve kontrastı nedeniyle, gerçek renk resimden biraz farklı olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: top
  • Kategori: Balon Voleybolu
  • Malzeme: mikrofiber
  • Voleybol sınıflandırması: Kapalı oyun topu
  • Özellikler: 5#
  • Tarz: 5500
  • Şişme: No

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-08-12

Çok iyi görünüyor ve pompanızın bunu kanıtlaması gerekiyor.