Fermuarlı file çamaşır torbası Polyester Çamaşır Yıkama Torbaları Kaba Net çamaşır sepeti Çamaşır Torbaları Çamaşır Makineleri için Örgü M2X1

Fermuarlı file çamaşır torbası Polyester Çamaşır Yıkama Torbaları Kaba Net çamaşır sepeti Çamaşır Torbaları Çamaşır Makineleri için Örgü M2X1

(0 Yorumlar)
₺18.33 ₺9.84

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün Listesi.

Sağlam ve dayanıklı: özel çamaşır torbası makinede yıkamak için daha güvenlidir ve çamaşırları yıkama işlemi sırasında "yaralanmaya" karşı korur.

1 * çamaşır torbası

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mallar hakkında daha fazla ayrıntı almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz .Ziyarete hoş geldiniz.Umarım güzel bir gün geçirirsin!

renk: Beyaz

Kaba ağ: çok telli polyester elyaflar iç içe geçmiştir, kullanıldığında deforme olması kolay değildir ve su akışı daha güçlü çekmeye sahiptir force.It gömlekler, pantolonlar, tişörtler, yatak takımları ve sert kumaşlı diğer giysiler için uygundur.

tanımlamak

Boyutu: 60 * 60 cm / 23.62*23.62 in

Malzeme: Polyester

Ürün adı: çamaşır torbası

İnsanlaşmış tasarım: Görünmez fermuar tasarımı, fermuar otomatik kilitleme tasarımını benimser ve çekildiği yerde otomatik olarak kilitlenir, böylece giysilerin bitmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Yüksek kaliteli malzeme: Yüksek kaliteli polyesterden yapılmış, çevre korumayı savunan, kendine özgü kokusu olmayan, aşınmaya dayanıklı ve darbeye dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Belirleme

Çok Amaçlı Organizatör Çantası: Mükemmel bir hassas çamaşır torbası olmasının yanı sıra, bu çok amaçlı çantalar oyuncaklar, lastik toplar, kozmetikler, genel çamaşır aksesuarları, mandallar, peluş oyuncaklar ve daha fazlası gibi birçok küçük eşyayı saklamak için mükemmeldir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PA + PE

0 Bunun için yorumlar