Golf Salıncak Uygulama Sopa Salıncak Uygulama Sopa duruş düzeltici Rahat Kavrama Golf Yardım Cihazı Aile Arkadaşlar İçin Hediyeler Ve

Golf Salıncak Uygulama Sopa Salıncak Uygulama Sopa duruş düzeltici Rahat Kavrama Golf Yardım Cihazı Aile Arkadaşlar İçin Hediyeler Ve

(0 Yorumlar)
₺957.73 ₺632.12

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

3.Golf Becerilerinizi Geliştirin: Bu antrenör çubuğu, bir golfçünün duruşunu takip eden kauçuk bir el tutamağına sahiptir. grip.It hareketlerinizi ve hareketlerinizi standartlaştırmanıza ve geliştirmenize yardımcı olur.

Notlar:

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

Uzunluk: yaklaşık 60.5 cm

Ürün adı: Golf Salıncak Eğitmen Yardım

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.

Ambalaj Listesi:

2.Çok Pratik: Golf Salıncak Eğitmeni Çubuğu, sallanırken kazaları önleyebilen bağlantı çubuğu kafasındaki yastık düğmeleriyle tasarlanmıştır ve ayrıca çelik bir şaftla tasarlanmıştır.

Ağırlık: yaklaşık 0.78 KG

1.Ayarlanabilir Tasarım: Bu golf salıncak eğitmen çubuğu, antrenmanınız için salıncak gücünü ayarlamanıza izin veren bir ayar vidasına sahiptir.Yeterli kuvvetle sallandığınızda top başı ses çıkaracak ve size anında geri bildirim ve ilham verecektir.

Bu antrenör çubuğu, golf severlerin daha iyi bir salıncak için hareketlerini ve hareketlerini standartlaştırmasına yardımcı olur.Salınım gücünü değiştirmek için vidayı sola veya sağa ayarlamanız yeterlidir.Oyununuzu geliştirmek için bir zorunluluktur!

5.Harika bir hediye Fikri: Golf severler için bir hediye arıyorsanız, bu golf salıncak eğitmeni çubuğu harika bir hediye. choice.It erkeklere ve kadınlara, yeni başlayanlara ve profesyonellere yardımcı olabilir, salıncak becerilerini ve doğruluğunu geliştirebilir.

1 adet * Golf Salıncak Eğitmen Yardım

4.Kullanımı kolay: Bu çubuk, doğru sallandığınızda ses çıkararak golf salıncaklarınızı geliştirmenize yardımcı olur.Zorluk seviyesini değiştirmek için çubuktaki düğmeyi de ayarlayabilirsiniz.Salınım gücünü artırmak için sağa, azaltmak için sola çevirin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Salıncak Eğitmeni
  • Model Numarası: Golf Salıncak Eğitmen Yardımı

0 Bunun için yorumlar