Uzun kol 280mm+220mm COB 9W Led makine çalışma lambası sondaj masa aydınlatma lambası anahtarı ile 220v 24v 12V 110V isteğe bağlı

Uzun kol 280mm+220mm COB 9W Led makine çalışma lambası sondaj masa aydınlatma lambası anahtarı ile 220v 24v 12V 110V isteğe bağlı

(0 Yorumlar)
₺2 180.69 ₺1 831.74

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

12 ay Garanti .Güvenle satın alın!

A: Evet, biz onların takip numarası ile her sipariş gemi,ve ilgili web sitesinde sevkiyat durumunu görebilirsiniz.

Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 20 iş günü kadar sürebilir.

Özellikler: 1, Yeni nesil çevre dostu entegre LED katı hal ışık kaynağı, yüksek ışık verimliliği, renk iyidir, ömrü yüz bin saate kadar çıkabilir, uzun süreli bakım gerektirmeyen etki elde edebilir; 2, enerji tasarrufu ve düşük tüketim, güç tüketimi sadece 20% aynı ışık akısı geleneksel kuvars lambalar; 3, tek lens ve en iyi açı, yansıtıcı küçük, gölgelenme yok; 4, kabuk yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır, korozyona dayanıklı, su geçirmez ve toz geçirmez, çeşitli takım tezgahlarının gereksinimlerini karşılayabilir; 5, klasik stil, tabanı vidalarla sabitledi; 6, LED soğuk ışık kaynağı, hafif gövde için çalışmak için düşük sıcaklık, çalışma ve ayarlama için güvenli ve kullanışlı.

A: aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz: Kredi kartı,www.sayaelektrik.com.tr, Emanet,PayPal,Western Union,T/T.

APO/FPO hariç dünya çapında gönderiyoruz.

Şartname: 1) COB LED, 9W, 800-900lm 2) 110V/220V giriş , (isteğe bağlı olarak 24V,36V ,lütfen hangi voltaja ihtiyacınız olduğunu belirtin , değilse ,ülkenize göre size 110V/220V göndereceğiz) 3) çift mafsallı KOL A1=280mm,A2=220mm 4) İsteğe bağlı olarak CCT: 3000K/ 4000K/ 5000K .Lütfen ihtiyacınız olan doğru olanları seçin . 5) IP65 su geçirmez . 6) üç çekirdekli ve çift izolasyon telleri 7) 3M uzunluğunda giriş kablosu 8) Lamba kafasındaki anahtarla.Lütfen aydınlatmadan önce anahtarın açık olup olmadığını kontrol edin .

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

1. Bizimle iletişime geçmek için 5 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 5 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.sayaelektrik.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

S: Satın alma siparişim için nasıl ödeme yaparım ?

S: Ülkeme göndermenin maliyeti nedir?

Nakliye

Öğeyi aldığınızda memnun değilseniz, değiştirme veya para iadesi için lütfen 14 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

www.sayaelektrik.com.tr Emanet tarafından sağlanan ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz.

SSS

Garanti ve Garanti

S: Ben bir satıcıyım, öğenizin birçok parçasını satın almak istiyorum, toptan eşya fiyatları nedir ?

S: Öğemin herhangi bir takip numarası var mı?

C: Sorunuz için teşekkürler,büyük miktarda satın almak istiyorsanız,lütfen bize e-posta gönderin,size en iyi fiyatları vereceğiz.Teşekkür ederim.

İade ve geri ödeme

Ihtiyacınız varsa, lütfen mesaj bırakın.

Öğeler 3 ay içinde kusurlu ise, ekstra şarj cihazı olmadan size bir yedek göndereceğiz veya arızalı ürünleri aldıktan sonra geri ödeme sunacağız.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Ödeme:

Öğeler Çin Aimail'den sevk edilir ve 10 ila 20 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci Emanet yoluyla kabul edilir.

BIR-24V-9W-2A 280mm + 220mm kol, birim fiyatı US95.00 (Uzun Kol)

Lümenleri bundan daha yüksek olan bu tür bir lambamız da var .

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

A:Paket az 2 kg Çin Post Airmail veya Hong Kong Post Airmail tarafından sevk edilecektir ücretsiz kargo.Aşağıdaki ülkeler: Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık; Avustralya; Brazil;Canada;Italy;Turkey;Spain;Malaysia;France;Russia;Sweden;NewZealand;Norway;Switzerland;Japan;Thailand;Ireland;Israel;Belgium;Poland;Güney Kore;Avusturya;Almanya;Danimarka;Singapur.Diğer Ülkeler ve paket üzerinde 2 kg,alıcılar tüm nakliye maliyeti göze zorunda.

  • Kullanım: Endüstriyel
  • Gövde Malzemesi: alüminyum
  • Sertifikalandırma: CE, RoHS, CCC
  • Marka Adı: JİAKMJ'NIN SOHBETİ
  • Kısılabilir olduğunu: No
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Gerilim: 110-240V
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Güç Kaynağı: AC
  • Baz Tipi: Kama
  • Model Numarası: BİR-24V-10W-2A
  • Özellikler: COB led kol makine lambası
  • Garanti: 1 yıl
  • Anahtar Tipi: Topuz anahtarı

Etiketler: Uzun Kol.

0 Bunun için yorumlar