Kahve Makinesi Ev Aletleri máquina de café Amerikan Damla Otomatik 0.6 Litre, Sıcak Tutabilir kahve makinesi,

Kahve Makinesi Ev Aletleri máquina de café Amerikan Damla Otomatik 0.6 Litre, Sıcak Tutabilir kahve makinesi,

(0 Yorumlar)
₺1 147.73 ₺711.59

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Anma gücü: 550 W

Anma gerilimi: 220V 50Hz

Kahve Makinesi Ev Aletleri máquina de café Amerikan Damla Otomatik 0.6 Litre, Sıcak Tutabilir kahve makinesi,

Adı: Kahve Makinesi

2. Kokulu çay, sütlü çay veya kahve yaparken önce su deposu kapağını açın, su deposuna taze soğuk su ekleyin ve su seviyesinin en düşük ölçekten düşük veya en yüksek ölçekten yüksek olamayacağından emin olun.

Temel yapılandırma: 0.6 L kriyojenik kap, filtre, ölçüm kaşığı, kullanım kılavuzu

2. Parsel yerel gümrüklerinize ulaştığında, lütfen vergiyi ödeyin ve parseli alın.Biz herhangi bir gümrük vergileri veya ithalat vergileri.Gümrük alıcının nedenlerinden dolayı başarısız olursa ve mallar iade edilir veya imha edilirse, herhangi bir para iade etmeyeceğiz.

Not: Paket ülkenizin gümrüklerine ulaştığında, vergi ödemeniz ve paketi almanız gerekir.Gümrük vergileri veya ithalat vergileri ödemekten sorumlu değiliz!Uzak bir bölgedeyseniz, uzak bölgeler için ek 40 ABD Doları ödemeniz gerekir!

3. DHL, FEDEX, TNT, UPS, ems'yi seçerseniz, uluslararası ekspres teslimatı düzenlemenize ve doğrudan adresinize teslim etmenize yardımcı olacağız (kapıdan kapıya servis)!Mallar kurye ile teslim edilirse, alıcının yalnızca varışta vergi ödemesi gerekir.

Su ısıtıcısı gövde malzemesi: düşük sıcaklık camı

Not:

Anma kapasitesi: 0.6 L

1. İlk kez kullanırken, ürünü silmek ve çıkarılabilir bileşenleri temizlemek için lütfen nemli bir bez kullanın.Lütfen sökülemeyen parçaları temizlik için suya batırmayın.Temizledikten sonra sökülen parçaları takın, su haznesine temiz su koyun ve iç temizlik için bir kez kaynatın.

5. Çalışma saatlerimiz: 9: 00-18: 30 Pekin time.In bu arada, mesajınıza derhal cevap vereceğiz.Mola sırasında mesajınıza cevap veremeyebiliriz, lütfen anlayın.Biz 24 saat içinde size cevap verecektir.

1. "Satıcının nakliye yöntemini" seçerseniz, lütfen bu nakliye ücretinin yalnızca bazı ülkeler / bölgeler için geçerli olduğunu unutmayın, bu nedenle ödeme yaptıktan sonra lütfen bizimle iletişime geçin ve sizinle onaylayacağız.Zh

3. Isıtma işlemi sırasında veya gücü kapattıktan hemen sonra, yanıkları önlemek için lütfen bu ürünün ısı koruma panosuna ve cam kabına dokunmak için uzanmayın.

4. Temizlerken veya kullanılmadığında, lütfen elektrik fişini prizden çekin ve yanıkları önlemek için ürün soğuduktan sonra makine parçalarını sökün veya temizleyin.

4. İmzalamadan önce, iyi durumda olduğundan emin olmak için paketi kontrol etmeli ve ardından imzalamalısınız.Paket hasar görürse, lütfen bir fotoğraf çekin, ardından hemen nakliye şirketine şikayette bulunun, şikayet numarasını hatırlayın ve sonra benimle iletişime geçin, kesinlikle size yardımcı olacağız.

Kontrol modu: mekanik anahtar

Tedbirler:

Kabuk malzeme: PP malzeme

Ürün boyutu: 225 * 151 * 269mm

Modeli: KFJ-A06K1

  • Marka Adı: XHAMSTER
  • işlev: Espresso
  • İsim: Kahve makinesi
  • Su Deposu Kapasitesi: 0.6 L
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Numarası: JD0392K'NIN sohbeti
  • Güç: 550w
  • Kapasite (Fincan): 5-10 su bardağı
  • Kalıp: Model Numarası.
  • Gövde Malzemesi: plastik
  • Tip: Damla Kahve Makinesi

0 Bunun için yorumlar