Katlanır Piknik Masası Taşınabilir Piknik Yemek kamp masası Kapalı Açık Kompakt Ve Pürüzsüz Katlanır Masa Plaj Barbekü İçin

Katlanır Piknik Masası Taşınabilir Piknik Yemek kamp masası Kapalı Açık Kompakt Ve Pürüzsüz Katlanır Masa Plaj Barbekü İçin

(0 Yorumlar)
₺2 098.52 ₺1 049.16

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Genişletilmiş boyut: yaklaşık 60 * 40 * 60 cm/23.62*15.75*23.62 içinde

2. Manuel ölçüm nedeniyle, 1-3 cm'lik bir ölçüm sapmasına izin verilir.

1.Hafif ve Güçlü: 35 kg'a kadar destekleyebilir ve uzun süre dayanabilir.Bu katlanır masa, sağlam ve aşınmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır.

1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!

Malzeme: alüminyum alaşım

2.Katlanabilir ve Taşınabilir: Bu kamp katlanır masa, açık hava aktiviteleriniz için çok yönlü ve kullanışlı bir çözüm sunar.Masa üstünü tercihlerinize göre kolayca tersine çevirebilir ve basit bir düğme ile masayı bir saniyede katlayıp saklayabilirsiniz.Kompakt ve hafif tasarım, taşımayı ve saklamayı kolaylaştırır.

4.Şık ve Zarif: Bu tablonun metal malzemesi bir püskürtme ile oksidasyon ve paslanmaya karşı korunur process.It pürüzsüz bir yüzeye ve zarafetini ve stabilitesini artıran benzersiz bir şekle sahiptir.Bu masa katlanabilir ve açık hava maceraları için taşıması kolaydır.

Belirleme:

Dayanıklı alüminyum alaşımdan yapılmış bu kamp katlanır masa ile açık hava etkinliklerinin tadını çıkarın material.It katlanabilir ve taşınabilir, taşıması ve saklanması kolaydır.Denge ayar tasarımı, düzensiz bir şekilde sallanmasını önler ground.It kamp, piknik, barbekü, balık tutma ve daha fazlası için geniş bir uygulamaya sahiptir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Not:

3.Denge Ayarı: Ayarlanabilir masa ayakları ve net bir ölçek ile masanın yüksekliğini ihtiyaçlarınıza göre kolayca ayarlayabilir ve rahat bir kamp deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Tablo boyutu: yaklaşık 60*40 cm/23.62*15.75 in

5.Uygulama Kapsamı: Bu katlanır masanın yüksekliğini ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz. needs.It çizikleri önleyen pürüzsüz ve yuvarlak bir kenara sahiptir ve injuries.It kamp, plaj, piknik, seyahat, veranda, parti, barbekü ve daha fazlası için rahattır.

Ambalaj listesi:

1 x Katlanır kamp masası

Adı: Katlanır kamp masası

  • Tip: el feneri
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar