Izolasyon Rölesi 12 v Araba Aküsü 12 V Otomatik Açık Kapalı Anahtarı Araba İzolatör Pozitif Ve Negatif Tel Korumak İçin Pil

Izolasyon Rölesi 12 v Araba Aküsü 12 V Otomatik Açık Kapalı Anahtarı Araba İzolatör Pozitif Ve Negatif Tel Korumak İçin Pil

(0 Yorumlar)
₺8 217.96 ₺4 108.88

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4. Entegre tasarım, küçük boyutlu, hantal kablolardan arındırılmış ve kurulumu kolaydır.

Kurulum ipuçları: Tüm araç markaları için uygundur ve kurulumu profesyonel bir oto elektrikçisi gerektirir

Özellikler:

Özellikler:

3. Konektörü ve kazık başlığı kasnağını ana üniteye vida kolonuna takın.

Akıllı Mod: otomatik mod ve uzaktan kumanda modu

4.【Normal Başlangıç Durumu】: Yanlış bir işlemi önlemek için 12v Akü izolatörü rutin olarak başlatılabildiğinden, varsayılan durumu açıktır.Sonuç olarak, eğer tutarsanız, başlangıç durumunda kullanabilirsiniz.

Anlık Akım: 500A

Ambalaj Listesi:

2. Kaputu sık sık kaldırmaktan kaçının, Araba için 12 V akıllı akü izolatörü tetiği kaputun altından elinize taşımanıza izin verebilir.

Bakır Bağlayıcı*2

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Araba için 1.12 V Akıllı Akü izolatörü, araç güç sisteminizi uzaktan kontrol edebilir ve akünün ve motorun ömrünü uygun şekilde koruyabilir ve uzatabilir.

Bekleme Akımı: 0.005 A

Daha fazla ürün detayına bakın

Akım: 200A

Saf Bakır Kazık Kafa*1

3. DC 12 V araba, kamyon, kamp römorku, SUV, van, tarım arabaları, üç tekerlekli bisikletler ve arazi araçları için yaygın olarak kullanılır.

3.【Uzak Kontrol Modu】: Uzaktan kumandadaki kilit düğmesine basarak güç açılabilir ve 12v Pil Röle Anahtarı düzgün şekilde başlayabilir.Uzaktan kumandanın kilit açma düğmesine basıldığında, aracın gücü kesilir.

1.【Akü ve motor için Koruma】: Aküyü ve motoru korumak ve ömrünü uzatmak için bir araç aküsü anahtar rölesi entegre kapatma sistemi kullanmak için uzaktan Akü bağlantı kesme anahtarı mümkündür.

5. Güç kablosunu takın.Kırmızı tel pozitif kutba, siyah tel negatif kutba çaprazlanır.

1. pilin pozitif ve negatif kutuplarını öğrenin

Notlar:

Uygulama kapsamı: 12 V kurşun-asit pil veya 12 V lityum pil

İzolasyon Rölesi*1

Uzaktan Kumanda * 2

2.【Otomatik Mod】: Akü voltajı 12.2 V'a düştüğünde, izolasyon Rölesi 12v Araç Aküsü 3 dakika sonra otomatik olarak kapanabilir; akü voltajı 12.2 V olduğunda, voltaj 3 dakika içinde ulaşamadıktan sonra gücü kesebilir; akü voltajı 13.2 V'den yüksek olduğunda, akü voltajı 12.2 V'den yüksek olduğunda, akü voltajı 12.2 V'den yüksek olduğunda, akü voltajı 12.2 V'denV, yanmasını ve bağlantısının kesilmesini önlemek için çalışmaz.

Alüminyum Alaşımlı Çember (Bir Pozitif ve Bir Negatif)*2

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

4. Devre kesicinin kazık baş kasnağını negatif kutup kafasına vidalayın, konektörü yeni çıkarılan akü yığınına bağlayın ve sıkın.

5.【Mod Dönüştürme】: Pil İzolatör Rölesi, uzaktan kumanda kilit düğmesine 5 saniye bastıktan sonra otomatik moda dönüştürülebilir ve kilit açma düğmesini 5 saniye basılı tuttuktan sonra uzaktan kumanda moduna geçirilebilir.Güç kaynağı, bir elektrik kesintisinden sonra otomatik moda devam eder, böylece dönüştürülmüş bir mod kullanabilirsiniz.

5. Araba için Otomatik Açma Kapama Düğmesi, pilin cadısını derhal engelleyebilir.

Ana Fonksiyon: Uzaktan kumanda araba pil gücü kapalı veya açık

Ürün Adı: Uzaktan Pil Kesme Anahtarı

2. Devre kesiciyi takmak için genellikle negatif kazık kafasını seçin, ünitenin yerleştirilebileceği boşluk konumunu değerlendirin ve negatif kazık kafa kasnağını çıkarın

Çalışma Gerilimi: DC 9-15 v

Kurulum Süreci:

  • Ürün Genişliği: 0.00inch
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Yüksekliği: 0.00inch
  • Ürün Çapı: 0.00inch
  • Ürün Uzunluğu: 0.00inch
  • Ürün Ağırlığı: 1.00kg

0 Bunun için yorumlar