ZCCCT DNMG150612 DNMG150616 DNMG Bitirme Orta Kaba Dönüm Karbür Uçlar Kesici Alet CNC Araçları Torna Kesici Takım

ZCCCT DNMG150612 DNMG150616 DNMG Bitirme Orta Kaba Dönüm Karbür Uçlar Kesici Alet CNC Araçları Torna Kesici Takım

(0 Yorumlar)
₺6 862.48 ₺4 460.53

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

ZM-Orta işleme için çift taraflı talaş kırıcı.Sabit kesme kenarı ve geniş tırmık açısı nedeniyle geniş uygulama yelpazesi.Çeliğin işlenmesi için çok uygundur.

YB6315–CVD kaplı P10-P20 karbür sınıfı, çeliğin, döküm çeliğinin ve yüksek kromlu malzemenin orta dereceli çalışmasını bitirmek için.Mükemmel aşınma direnci ile yüksek kesme hızı ve sıcaklığı altında üstün performans.

PM-Orta işleme için çift taraflı talaş kırıcı.Çelik ve dökme demirde geniş uygulama yelpazesi.

DR-Çelik ve dökme demirin hafif ila orta derecede kaba işlenmesi için pozitif tırmık açısına ve sabit kesme kenarına sahip çift taraflı talaş kırıcı.

YBC252–CVD kaplı P20-P35 karbür sınıfı, çeliğin kaba işlenmesine ve çelik dökümüne kadar orta işlem için.Geniş bir uygulama alanı için optimum aşınma direnci ve tokluk performansı.

ZCCCT DNMG150612 DNMG150616 DNMG Bitirme Orta Kaba Dönüm Karbür Uçlar Kesici Alet CNC Araçları Torna Kesici Takım

TC-Çevreleyen kesme kenarı ile çift taraflı talaş kırıcı.En yüksek kesme kenarı kararlılığı sayesinde güvenilir işleme süreci.

YBG205 - PVD çok katmanlı kaplamalı P10–P30/M20–M40/S15–S25 paslanmaz çelik, süper alaşımlar ve çeliğin (frezeleme) orta ila orta işlemesini bitirmek için karbür alt tabaka.Çok çeşitli uygulamalarda mükemmel aşınma direnci ve termal stabilite.

YBC251–CVD kaplı P20-P35 karbür sınıfı, çeliğin kaba işlenmesine ve çeliğin daha düşük kesme hızında dökülmesine kadar orta işlem için.

DF-İyi talaş kontrolüne sahip çift taraflı talaş kırıcı.Çelik ve dökme demirin son işlemesi ve orta işlenmesi için uygundur.

YD101–Alüminyum ve diğer malzemelerde ince ila orta uygulama için kaplanmamış N05–N20/K05-K20 karbür alt tabaka.

YBG102–Süper alaşımlı malzeme, paslanmaz çelik ve alüminyumun orta uygulamasına son işlem için PVD kaplamalı S05-S15 karbür alt tabaka.Geniş bir uygulama alanında iyi aşınma direnci.

EF-Paslanmaz finisaj için keskin kesme kenarı ve geniş tırmık açısına sahip tek taraflı talaş kırıcı steel.NF Son işlem için zemin kesme kenarı ve geniş tırmık açısına sahip MS Tek taraflı talaş kırıcı.Yüksek tekrarlanabilirlik için e-tolerans

Üzgünüm geciktik

YB9320 - PVD çok katmanlı kaplamalı P10–P30/M10–M25 paslanmaz çelik, süper alaşımlar ve çeliğin (kanal açma/frezeleme) orta ila orta işlemesi için karbür alt tabaka.Çok çeşitli uygulamalarda daha yüksek aşınma direnci ve termal stabilite için optimize edilmiş kaplama stabilitesi.

EM-Keskin kesme kenarı ve geniş tırmık açısına sahip çift taraflı talaş kırıcı.Paslanmaz çeliğin güvenilir orta işlemesini işleyin.

%100 ZCC.CT orijinal orijinal

1.Mağazanın hediyelerine dikkat edin, mağazalarımızda hayranlar için özel indirimler, düzensiz etkinlikler ve sizi bekleyen büyük kuponlar var.

YBD152 --CVD kaplı K10-K25 karbür yüzey.Dökme demirin orta ila kaba işleme işlemi için optimize edilmiştir.Daha yüksek kesme hızında iyi aşınma direnci ve tokluk.

Orijinal, eksiksiz ZCC arıyorsanız.CT marka ürünler, lütfen TOOLMAN markamızı seçin.Söz veriyoruz

Maliyet ve verimlilik arasında en iyi dengeyi bulmak istiyorsanız, Zcc'yi seçin.CT markası.

Ürün Adı: ZCCCT 10/30/60/100 Adet

2.Daha fazla teklif ve ürün, lütfen göz atmak için mağazaya gidin veya müşteri hizmetlerine başvurun, sorunuza ilk kez cevap vereceğizürün bilgileri.

Önemli değil, artık daha iyi hizmet ve ürünlerden yararlanma fırsatınız var,

NM-Isıya dayanıklı malzemelerin orta düzeyde işlenmesi için zemin kesme kenarı ve geniş tırmık açısına sahip çift taraflı talaş kırıcı.

Talaş kırıcıya genel bakış

YB7315-CVD kaplı K10-K25 karbür alt tabaka.Dökme demirin orta ila kaba işleme işlemi için optimize edilmiştir.Yüksek kesme hızında geliştirilmiş aşınma direnci ve tokluk.

YBC152–CVD kaplı P10-P20 karbür sınıfı, çeliğin ve döküm çeliğin orta dereceli çalışmasına son vermek için.Üstün aşınma direnci ile daha yüksek kesme hızı ve sıcaklık altında üstün performans.

DM-Orta işleme için çift taraflı talaş kırıcı.Mükemmel keskinlik dengesi ve son teknoloji kararlılığı nedeniyle geniş uygulama yelpazesi.

ADF-İyi talaş kontrolüne sahip topraklı, çift taraflı talaş kırıcı.Mükemmel keskinlik dengesi ve son teknoloji kararlılığı nedeniyle geniş uygulama yelpazesi.

Farkına varmak

YBG105 - PVD çok katmanlı kaplamalı S05–S20 karbür substrat, süper alaşımlı malzemenin ve aynı zamanda paslanmaz çeliğin orta uygulamasına son vermek için.Geniş bir uygulama alanında iyi aşınma direnci ve termal stabilite.

Sınıfa genel bakış

YBD102 --CVD kaplı K05-K20 karbür yüzey.Dökme demir, özel sfero dökme demir ve sert çeliğin yüksek kesme hızında orta düzeyde çalışması için optimize edilmiştir.

ALET adamı hizmetinizde

  • r: 1.2/1.6
  • S: 6.35
  • marka: ZCC.BT
  • Model Numarası: DNMG150612 DNMG150616'NIN sohbeti
  • IC: 12.7
  • Kaynak: Anakara Çin
  • L: 15.5
  • d: 5.16

0 Bunun için yorumlar