Wifi Kablosuz Mini Taşınabilir A4 Belge Tarayıcı Görüntüleri JPG PDF Format Okuyucu Kalem TF Kart ile 16G 1050 dpı USB Kablolu iSCAN

Wifi Kablosuz Mini Taşınabilir A4 Belge Tarayıcı Görüntüleri JPG PDF Format Okuyucu Kalem TF Kart ile 16G 1050 dpı USB Kablolu iSCAN

(0 Yorumlar)
₺1 822.10 ₺1 457.72

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4).Wi-Fi ayarları simgesi görünür.

2)."Aşağı" tuşuyla WiFi Bağlantısını seçin.

【Mobil cihazlar için ideal】 Kompakt ve hafif tasarım, taşınması ve saklanması uygun özel bir kese ile birlikte gelir.Depolama için zaman ve çaba harcamanıza izin vermeyeceğiz.

- Her fırsatı daha kısa sürede yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Görüntü bozulmasını önlemek için gerçek zamanlı tarama dedektöründe yerleşik taşınabilir USB Belge Tarayıcı, yüksek kaliteli hız kontrol cihazı 3 içinde bir A4 kağıdı tarayabilir seconds.It PDF ve JPG formatında kaydetme desteği, taranan belgeleri Windows Imaging, PHOTO Shop ve diğer benzer görüntü değiştirme OCR yazılımı ile değiştirebilirsiniz .

-1x Taşıma Çantası

7).Wi-Fi'nin ana sayfası sizden bir kullanıcı adı ve şifre isteyecektir (Varsayılan kullanıcı adı: admin) (Varsayılan şifre: admin )

3).Wifi'yi başlatmak için tuşa basın.

【Kolay veri dönüştürme】 Bu tarayıcı, toplantıları taramak istediğinizde kullanışlıdır. gazete makaleleri, kağıt belgeler, etc.it kompakt bir modeldir, aşağıdakiler için en uygun tarayıcıdır carrying.It saklamak ve yönetmek kolaydır ve iş verimliliği artacaktır!

6).Başarıyla bağlandıktan sonra web tarayıcınızı açın ve Web adresi alanına 192.168.10.1 adresini girin ve Wi-Fi'nin ana sayfasına ulaşmak için geri dön'e basın.

- İşadamının müşterilerle görüştükten sonra sözleşmeleri ve ilgili dosyaları yüz yüze taraması daha iyidir.

-1x CD Sürücüsü

- Sınav süresi, sınıf arkadaşlarınızın ve öğretmenlerinizin notlarını taramak için belge tarayıcıyı kullanabilirsiniz.Bir saat tüm okul döneminin notlarını ve bilgi noktalarını tarayabilir.

- Değnek taşınabilir tarayıcı çok küçüktür ve her yerde tarayabilir .Tabletinizle birlikte çantanıza alabilirsiniz.

1). Ana ekrandaki Uygulamalar simgesini tıklayın.

4).Wi-Fi başlatıldığında, LCD ekranda Wi-Fi görünecektir .Akıllı telefonun ve tabletin Wi-Fi radyosunu etkinleştirdikten sonra tarayıcının Wi-Fi ağına bağlanabilirsiniz.Yöntem, telefonunuzun veya tabletinizin türüne bağlı olarak değişebilir.

【Otomatik Kaydetme】 16G microSD karta bağlı olduğundan, taranan veriler microSD karta kaydedilecektir is.It iş sahneleri gibi hareket halindeyken kullanmak ve taşımak isteyenler için idealdir.Kişisel bilgisayara bağlanmadan tek bir ünite olarak kullanılabildiği için ev, ofis, dışarı çıkma vb. Gibi çeşitli yerlerde kullanılabilir.

【 Tarama aralığı】 Tarama boyutu Geniştir ve A4, fotoğraflar, kartvizitler ve kartpostal boyutu gibi çeşitli boyutlara karşılık gelir.Belgenin yalnızca gerekli kısımlarını kolayca çıkarabilirsiniz.

- Mezunların tez hazırlaması için iyi.Bu belge tarayıcı ile kitaplıktaki tüm dosyaları toplayın.

- İş, öğretim, çalışma, hukuk ve diğer alanlarda geniş kullanım alanı .Zamandan, paradan ve enerjiden tasarruf edin.Belgeler için bu değnek taşınabilir tarayıcılar, bilgisayarınızdaki belgenin görüntüsünü ve karakterlerini iki saniye içinde yüksek çözünürlükte göstermenize yardımcı olur

-1x Kullanım Kılavuzu

1).Kurulum moduna girmek için "Menü" tuşuna basın.

【OCR fonksiyonu yüklü】 OCR yazılımı jpeg'i Word vb. Formatlara aktarabilir, kullanımı ve taşınması kolaydır.Ofis çalışmanızı daha verimli ve kullanışlı hale getirir. (Yalnızca Windows sistemini destekleyin)

2).Ayarlar uygulamasını açın.

5). Ekrandaki ağ listesinden scannerxxx simgesini tıklayın.

- 1x Belge Tarayıcı

Özellikler: Renk: Beyaz/siyah Çözünürlük: 1050 DPİ / 600 DPİ / 300 DPİ Görüntü Sensörü: A4 renkli iletişim görüntü sensörü Tarama boyutu: A4 Tarama genişliği: 225mm Dosya Formatı: JPG/ PDF LCD: 480 * 320 HD TFT LCD Otomatik Kapanma: 3 dakika USB Bağlantı Noktası: USB 2.0 yüksek hızlı Güç Kaynağı: Şarj edilebilir dahili 900mAh Lityum polimer Harici Bellek: TF kartı (Dahil değildir) Şarj Süresi: 2-3hours Şarj Tipi: USB

GZISCAN02 WiFi Taşınabilir Tarayıcı yüksek çözünürlüklü lcd ekran El Belge Tarayıcı A4 Boyutu 1050DPI Desteği JEPG veya PDF

Tarayıcı Wi-Fi, tarayıcı simgesine sahiptir.Tarayıcı Wi-Fi ağına bağlanmak için şu adımlara uyun:

Ardından Tarayıcıda taranan resimleri görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz

Akıllı telefonunuzu ve tabletinizi Tarayıcı Wİ-Fi'sine nasıl bağlarsınız?

Paket içeriği

3).Wi-Fi'yi seçin.

  • Tarama Hızı: sayfa başına 3-10 saniye
  • Güç Kaynağı: Şarj edilebilir dahili 850mAh Lityum polimer
  • Özellik: LED ekran
  • Ürün Tipi: Belge Tarayıcı
  • Renk Derinliği: 32 Bit
  • Tarama Genişliği: A4
  • Tarama ışık kaynağı: Doğal ışık + LED
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Belge Tarayıcı
  • Harici Bellek: 16 G TF kart (isteğe bağlı, standart yok)
  • Marka Adı: KM BÖLGESİ
  • Tarama Öğesi Türü: CMOS
  • Optik Çözünürlük: 1050 DPİ
  • Arayüz Tipi2: Kablosuz internet
  • Model Numarası: GZISCAN02'NIN sohbeti
  • Arayüz Tipi: USB

0 Bunun için yorumlar