Giriş Salonu Ağacı Ayakkabı Tezgahı, Ceket 11 Kanca ve 2 Asılı Çubuk, Not ve Fotoğraf Ekranı için Izgara Paneli, Kahverengi Kaplama

Giriş Salonu Ağacı Ayakkabı Tezgahı, Ceket 11 Kanca ve 2 Asılı Çubuk, Not ve Fotoğraf Ekranı için Izgara Paneli, Kahverengi Kaplama

(0 Yorumlar)
₺27 139.36 ₺20 897.23

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[5-in-1 Tasarım] Bu salon ağacı, ceket , ızgara paneli, depolama rafı, asılı çubuk ve ayakkabı tezgahı ile birleştirilen güzel bir depolama ve dekor ekranı karışımıdır.Asılı çubuk ve 11 kanca, günlük asılı seçenekleriniz için yeterli alan sağlar.Ayakkabılarınızı değiştirmek için rahat bir tezgah kolaydır, 2 ekstra alt raf ise ayakkabılarınızı, sepetlerinizi ve diğer aksesuarlarınızı saklayabilir.

[Istikrarlı ve güvenlik] Düşmesini önlemek ve ailenin güvenliğini sağlamak için salon ağacını duvara sabitlemek için duvar braketi ile birlikte gelir.Özellik 4 ayarlanabilir ayak pedi, bu parçaların seviyesini kolayca sabitleyebilir ve ahşap zeminleri koruyabilir.

[Hızlı Kurulum] Genel Boyut: 72.2”Y x 40.2”G x 13.8”D inç.Hızlı montaj için takip edilmesi kolay talimatlar, kurulum aracı pakete dahildir.

[Şık ve Pratik ] Şık ve akıcı tasarımı ile bu ceket evinize bir süs.Giriş yolunuza, ön kapınıza, oturma odanıza, çamur odanıza veya yatak odanıza düzenlenen her şey için mükemmel bir şekilde uygundur, hiçbir şey dağınık görünmez.

[Sağlam ve Dayanıklı Yapı] Tüm katın güçlü taşıma kabiliyetini artıran sağlam metal çerçeve ve yüksek kaliteli MDF levhadan yapılmıştır .Tezgahın ağırlık kapasitesi, alt ağ rafı için 250 lbs'ye (eşit dağıtılmış) ve 70 lbs'ye kadar çıkabilir.

  • Tip: Cusion'ın
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Havlu Kumaş
  • Doldurma: Pamuk

0 Bunun için yorumlar