5 adet / grup XC3S200A XC3S200A-4VQG100C TQFP100 YENİ Orijinal ücretsiz kargo

5 adet / grup XC3S200A XC3S200A-4VQG100C TQFP100 YENİ Orijinal ücretsiz kargo

(0 Yorumlar)
₺1 606.83 ₺1 349.70

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4.Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

1.Mağazamızdan satın aldığınız ürün mükemmel kalitede değilse, yani üreticilerin özelliklerine göre elektronik olarak çalışmazlarsa, değiştirme veya geri ödeme için bize iade etmeniz yeterlidir.

1.Birçok farklı ürün çeşidimiz var (hepsi bir dükkanda) ve daha da önemlisi,yüksek Kalitede en düşük Fiyatı alacaksınız .

5.Herhangi bir ithalat ücreti veya ücreti alıcının sorumluluğundadır.

Dükkana hoşgeldiniz

2.Herhangi bir ürün iade veya değiştirme için hak kazanmak için orijinal hallerine iade edilmelidir.

İade ve Değiştirme

3.Biz DHL / UPS/ EMS /Fedex / TNT /Çin Sonrası Hava posta ile size yollayabilirsiniz... .Ems'nin teslim edemediği ülkeler ve Bölgeler için lütfen diğer nakliye yollarını seçin.

3.Alıcı, yapılan tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

2.Öğeleri memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, size en iyi çözümü verebiliriz, size tatmin edici hizmet vereceğiz

2.Daha fazla miktar satın alırsanız, lütfen bize ulaşın .Daha fazla parça satın alın.kullanılan "Sepete ekle" sizin için indirim yapacağız.Bir şeye ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçebilirsiniz,Çünkü çoğu hala çevrimiçi yayınlamadık.

Geri bildirim

1.- Görüşleriniz gelişimimiz için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz.lütfen ödülümüz olarak bize beş yıldız vermeyi unutmayın!

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar