13 Adet Golf Sapları Anti Kayma Aşınma Tüm Hava Sapları Golf Kulüpleri Sapları Golf Aksesuarları

13 Adet Golf Sapları Anti Kayma Aşınma Tüm Hava Sapları Golf Kulüpleri Sapları Golf Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺862.83 ₺638.49

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

13 Adet Golf sapları kaymaz aşınma Tüm hava sapları Golf kulüpleri sapları Golf aksesuarları [Tutarlı çekiş için klasik doku] Ayırt edici, yoğun aralıklı yüzey deseni olağanüstü yanal çekiş ve kavrama stabilitesi sağlar ve üstün burulma kontrolü daha fazla tutarlılık ve kontrol anlamına gelir.

13 x Kauçuk Golf Sapları

Paket içeriği:

Malzeme: Paslanmaz çelik + karbon

Üst yarım kısım, en son desenle birlikte en popüler pamuk ipliği teknolojisini kullanır design.It genel çizgiyi daha belirgin, güzel hale getirir ve tutuşunu geliştirerek size yeni bir deneyim sunar.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Yumuşak malzemenin alt kısmını, yüksek geri beslemeli kauçuk malzemeyi kavrayın, daha iyi hissedebilirsiniz.Üst yarısı yumuşak malzemeden ve Fırçalanmış pamuk ipliği teknolojisinden ve bir sonraki çubuğun stabilitesini artırmak için ince çizgilerden yapılmıştır.Alt bölümün artan tutuşu, yeni yumuşak malzeme ve herkesin yeni seçenekler sunması için her türlü hava koşulunda kontrol.

Tip: Standart / orta boy

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

renk: Kırmızı / mavi

Daha yumuşak yeni bir kauçuk malzemeye sahip daha kalın bir ikinci yarıya sahip bu kompozit malzeme tutuşu, daha hafif bir kavrama basıncına sahip olabilir, eli daha rahat hale getirebilir ve salınım kuvvetini artırabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar