Sonbahar Yastık Kılıfı Şükran Atmak Yastık Kılıfı Kapakları Sonbahar Dekor İçin Yumuşak Ve Yeniden Kullanılabilir Atmak Yastık Kılıfı Kabak Sonbahar

Sonbahar Yastık Kılıfı Şükran Atmak Yastık Kılıfı Kapakları Sonbahar Dekor İçin Yumuşak Ve Yeniden Kullanılabilir Atmak Yastık Kılıfı Kabak Sonbahar

(0 Yorumlar)
₺34.91 ₺17.36

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ambalaj Listesi:

3.Rahat Hissedin: Yumuşak ve nefes alabilen sonbahar yastık kılıflarımızla rahatlığın tadını çıkarın.Makinede yıkanabilir polyesterden üretilmiştir, cildinize naziktir ve çocuklar için uygundur ve pets.No endişelenecek kanama, solma veya yıpranma sorunları-sadece saf rahatlama.

- Özellikler: Gizli fermuar kapatma, karıştırması ve eşleştirmesi kolay, rahat ve dayanıklı, yıkanması kolay, solma ve saç dökülmesi yok

Belirleme:

Daha fazla ürün detayına bakın

- Malzeme: Keten (Polyester)

- Boyutlar: 45×45 cm (17.7×17.7 inç)

Güz Yastık Kapak × 1 (atmak yastık / dolgu dahil değildir)

- Kullanım senaryoları: oturma odası, yatak odası, çalışma, kahve dükkanı, vb.

2.Kullanımı Kolay: Fermuarlı yastık kılıflarımızla anında düşme hissi elde edin.Zarif bir güncelleme için dolgu maddelerinin sorunsuz bir şekilde doldurulması.Hiçbir zaman alanınızı yenileyin!

- Uygulama kapsamı: ev dekorasyon vb.

1.Çekici Süslemeler: Bu kapaklar, alanınızı anında güncelleyebilir ve diğer dekoratif yastıklarla eşleştirildiğinde sonbahar dekorunuzu değiştirebilir. season.No tatiller için ayrıntılı hazırlıklara ihtiyaç var.

Sonbahar Yastık Kılıflarımızla evinizin dekorunu mevsime göre kolayca güncelleyebilirsiniz!Bu yastık kılıflarının kullanımı kolaydır, çoğu standart boy yastığa uyacak şekilde yapılmıştır ve dokunuşu yumuşaktır.Ayrıca herhangi bir alana sofistike ve zarafet katarlar.Bu güzel sonbahar yastık kılıfları ile yaşam alanlarınızı anında dönüştürebilirsiniz!

5.Uzun Kullanım Ömrü: Ketenden üretilen bu yastık kılıfının doğal, rustik dokusu odanızın genel estetiğine katkıda bulunuyor.Güçlü ve yıkanabilir olduğu için birkaç mevsim kullanabilirsiniz.

- Fonksiyon: Sonbahar süslemelerini hızlı bir şekilde değiştirin, rahat yastık desteği sağlayın

4.Geniş Kullanım: Bu sonbahar yastıklarıyla ev dekorunuzu yükseltin covers.By çoğu standart boyuttaki yastığa kolayca uyum sağlayarak, kanepenize, yatağınıza veya sandalyenize çok yönlü bir ektir.Geniş kapsama alanı (45*45cm) ile alanınıza bir sonbahar havası dokunuşu ekleyin.

  • Malzeme: Polyester / Pamuk
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar