Bypass Kiti havuz ısıtıcı Düzenleme Seti Ve Havuz ayrıştırma vanası Hortum Bağlantısı Takma Çoklu Üniteler İçin Yedek Parça

Bypass Kiti havuz ısıtıcı Düzenleme Seti Ve Havuz ayrıştırma vanası Hortum Bağlantısı Takma Çoklu Üniteler İçin Yedek Parça

(0 Yorumlar)
₺1 171.07 ₺585.44

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Stil: resim gösterildiği gibi

Bant*1

1.Kaliteli Malzemeler: Yüksek mukavemetli ve aşınmaya dayanıklı ABS ile üretilen Havuz ısıtıcı Baypas Kitimiz zorlu hava koşullarına karşı dayanıklıdır.Paslanmaya ve erozyona dayanıklı tasarımı, benzersiz dayanıklılık ve çevre dostu olmasını sağlayarak onu her havuz için güvenilir ve uzun ömürlü bir çözüm haline getirir.

Boğaz çember*6

Boyutu: (yaklaşık.)14*11*14 cm/5.51*4.33*5.51 inç

2.Sorunsuz Kurulum: Bu havuz ısıtıcı baypas kiti, bir GÜNEŞ paneline veya güneş ısıtıcısına kolayca ve hızlı bir şekilde bağlanabilir, size zaman kazandırır ve effort.It ayrıca baypas valfini gerektiği gibi kolayca takmanıza ve çıkarmanıza olanak tanır.

4.Temizlik Kolaylığı: Havuz ısıtıcı Baypas Kitimizle sorunsuz havuz ısıtmasının keyfini çıkarın.Temizlemesi kolay tasarım, bağımsız olarak dolaşan verimli su akışları sağlar, ek kolaylık sağlar ve su sirkülasyon sistemini kesintiye uğratmaya gerek kalmaz.

Belirleme:

Yüksek mukavemetli bypass kitimizle maksimum havuz ısıtması elde edin.Temizlik kolaylığı ile birden fazla havuz ısıtıcısını bir güneş paneline veya güneş ısıtıcısına bağlayın.Güvenilir performans için işçilikte mükemmel.Havuz ısıtma sisteminizi bugün yükseltin!

Daha fazla ürün detayına bakın

T-konnektör*1

3.Kolay Kullanım: Havuz ısıtıcı Baypas Kitimiz, su akışını düzenlemenizi ve büyük boy için birden fazla ısıtıcıyı bağlamanızı sağlayan kolay ve hızlı kullanım sağlar. pools.It verimli güneş enerjisi sağlar, pompanın ömrünü korurken enerji ve para tasarrufu sağlar.

Liste:

5.Mükemmel İşçilik: Sağlam deforme olmayan malzemeden üretilen Havuz ısıtıcı Baypas Kitimiz aşınma ve yıpranmaya dayanabilir.Mükemmel işçiliği ve ince detayları onu kesintisiz havuz eğlencesi için güvenilir bir seçim haline getiriyor.

Üç yollu vana*1

Hortum adaptörü * 3

Malzeme: ABS

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar