Golf Demir Kapakları 10 adet Golf Demir golf sopası kılıfı Seti Demir Golf golf sopası kılıfı s Golf Headcovers Numarası Baskı Ve anti-çarpışma

Golf Demir Kapakları 10 adet Golf Demir golf sopası kılıfı Seti Demir Golf golf sopası kılıfı s Golf Headcovers Numarası Baskı Ve anti-çarpışma

(0 Yorumlar)
₺567.69 ₺283.75

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3.Uygun Bakım: Bakımı ve temiz tutulması kolaydır, hem enerji hem de emekten tasarruf sağlar.Numara baskı tasarımı ve dijital nakış koduyla, hangi kulübün olduğunu belirlemek, daha hızlı bulmak ve göz alıcı hale getirmek daha kolaydır.

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

Nazik ipuçları:

Renk: siyah, beyaz

5.Zarif Hediye: Doğum Günü, Babalar Günü, Noel, Yeni Yıl, harika hediye, pratik hediye, zarif ve arkadaşlar ve aileler için harika bir hediye.

Paket boyutu: 18 * 19 * 10 cm

Daha fazla ürün detayına bakın

Numarası: 10 adet / takım (4-9PASX)

2.Mükemmel Malzeme: Zarif ciltleme, yumuşak ve dayanıklı, basit bir silme temizliği ile temizlemeyi ve bakımını kolaylaştırır.Güzel ve güzel tasarım kesinlikle arkadaşlarınız ve aileleriniz için harika bir hediye olacaktır.

Malzeme: yüksek dereceli PU

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

İşçilik: dijital sayı yüksek sıcaklık voltajı (düşmeyecek, sıradan nakış gibi kabarmayacak)

1.Mükemmel Koruma Sağlamak: Çiziklerden, geniş koruma alanından, suya dayanıklı ve leke tutmaz, uzun süre kullanımı kolay ve sürekli çarpışmadan kaçınmaktan kaçının.

1 takım * Golf sopası ucu Kapakları

Golf sopalarınızı bu leke tutmaz ve toz geçirmez kapaklarla koruyun.Temizlemesi kolaydır ve zarif nakışlara sahiptirler.Babalar Günü için mükemmel bir hediye!

Ağırlık: 325 gram

Liste:

4.Numara Görünümü: Dijital baskı ve düzgün dikiş, bu golf sopası kılıfına keskin bir numara görünümü verir.Sayıları görmek kolaydır ve nakış kodu kulüplerinize daha fazla güvenlik katar.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kulüp Tipi: Komple Setler
  • Cinsiyet: Üniseks

0 Bunun için yorumlar