BR11 bluetooth uyumlu MP3 Çalar Eller Serbest Büyük Ekran Aramalar 3.5 mm Ses Alıcısı Adaptörü Taşınabilir Müzik Çalarlar

BR11 bluetooth uyumlu MP3 Çalar Eller Serbest Büyük Ekran Aramalar 3.5 mm Ses Alıcısı Adaptörü Taşınabilir Müzik Çalarlar

(0 Yorumlar)
₺603.77 ₺458.90

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1 * Metal tıpa

Öğe DOA (Varıştan Ölü) ise, Alıcılar 14 gün içinde iade edebilir,DOA öğesini aldıktan sonra yeni öğeyle değiştireceğiz.Öğeyi geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin

6. DSP gürültü azaltma teknolojisi ile Bluetooth uyumlu çağrı, ses daha net.

5. Sürekli kullanım için 12 saat, dahili 240 mAh şarj edilebilir lityum pil, şarj ederken kullanılabilir, kalıcı.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 15 gün içinde tamamlanması gerekir.

3. Destek Bluetooth uyumlu stereo müzik DSP teknolojisi, yüksek çözünürlüklü kayıpsız ses kalitesi, aynı anda iki cep telefonuna bağlanabilir, eller serbest arama, sesli asistan ve diğer işlevlerle, aynı zamanda uyandırma sesli asistanı ile de donatılmıştır.- uyumlu, sesli asistan "Siri" işlevini uyandırabilir, daha güvenli sürüş yapabilir.

1 * USB şarj kablosu

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

2) Ödeme sipariş 15 gün içinde yapılmalıdır.

1 * Ev Sahibi

Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, Alıcılar hala geri gönderebilir, Garanti için tedarikçilerle veya fabrikada iletişime geçeceğiz.Alıcılar, değiştirilen öğeyi yeniden göndermek için nakliye ücretini ödemek zorunda kalabilirler.

Garanti:

9. Araba yükseltme araba Bluetooth uyumlu, araç sesini araba Bluetooth uyumlu hale getirmek ve istediğiniz zaman müziğin keyfini çıkarmak için araç AUX portuna takılır; Eski ses yükseltme Bluetooth uyumlu ses AUX ses soketine bağlanır ve Bluetooth uyumlu işlevi olmayan ses Bluetooth'a dönüştürülebilir- uyumlu ses.Kulaklık 3,5 mm ses bağlantı noktasına takılır ve anında Bluetooth uyumlu bir kulaklık haline gelir ve eski kulaklık tekrar parlar.

Tanım:

Geri dönüş:

8. Gerçek zamanlı zaman göstergesi, cep telefonu Bluetooth uyumlu, 24 Saat zaman göstergesini bağladıktan sonra cep telefonu zamanının otomatik senkronizasyonu.

1. Yeni Bluetooth uyumlu alıcının 5.3 sürümü ekranı görüntüleyebilir, Bluetooth uyumlu oynatma mesafesi engelsiz 15 metre iletim, uzun mesafeli müzik keyfi.

Kurulum türü: AUX

Tam ödeme yapıldıktan sonra öğe 5 iş günü içinde sevk edilir.Öğelerinizi zamanında alamıyorsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin, yakında sizin için kontrol edip çözeceğiz.Postanıza normalde 24 saat içinde cevap vereceğiz.bazen hafta sonu veya tatil nedeniyle biraz gecikme olabilir.Postamızı 48 saat sonra alamıyorsanız, lütfen spam'inizi kontrol edin veya diğer posta adresleriyle bizimle iletişime geçin.

Özellikler:

Giriş voltajı: 5(V)

2. Makineyi açın ve eşleştirilmiş Bluetooth uyumlu cihaza otomatik olarak bağlanın.Beş kişilik cihaz bağlantısı yok minutes.It otomatik olarak kapanır ve kullanımı kolaydır.

Çıkış modu: boynuz

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

4. Yeni yükseltilen Bluetooth uyumlu 5.3 düşük güç tüketimi ve iletim mesafesini artıran ve daha net ses kalitesine sahip kararlı iletim.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

7. Birbirine bağlanacak iki cep telefonunu destekleyebilir."BR11" eşleştirme adını aramak için cep telefonunun Bluetooth uyumlu özelliğini açın ve bağlanmak için eşleştirme adına tıklayın Bluetooth-compatible.It kullanımı kolay ve hızlıdır.

1 * 3.5 mm ses kablosu

Uygulanabilir cep telefonu modelleri: tüm

Tüm öğe temel 3 ay satıcı garantisi ile birlikte gelir, öğe 3 ay içinde kusurlu ise, arızalı ürünü aldıktan sonra ekstra şarj cihazımızla(nakliye ücreti dahil)değiştirme sunacağız.

1 * Talimatlar

{bilgi modülü}

Tip: Bluetooth uyumlu araç eller serbest

  • Marka Adı: LEORY'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar