Yansıtıcı Basketbol Topu aşınmaya dayanıklı Aydınlık Gece Lambası Topu Basketbol Parlayan Basketbol Topu Pin Pompası İle

Yansıtıcı Basketbol Topu aşınmaya dayanıklı Aydınlık Gece Lambası Topu Basketbol Parlayan Basketbol Topu Pin Pompası İle

(0 Yorumlar)
₺686.13

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

4、Yansıtıcı ışık: Resmi boyut basketbol, flaş açıldığında, fotoğraf veya videoda parlayacak veya parlayacaktır.

Sadece ışıkla yansıtılır ve otomatik olarak yanmaz.

1 * Top

Boyut: 7#

3、Kapalı / Gece Eğitimi: Topu kontrol etmenin zorluğunu artırarak becerileri geliştirin.Top iç mekan kullanımı için tasarlanmıştır ve sahada mükemmel bir şekilde oynanabilir.

1 * İğne

Not:

1、Yüksek kaliteli malzeme: İç ve dış toplar kompozit nemlendirici emici dayanıklı yüksek kaliteli deriden, %100 naylon yaradan yapılmıştır ve kauçuk balonlar mükemmel sıçrama şekli tutma özelliğine sahiptir.

Mermi Noktaları:

Ambalaj Listesi:

Renk: renk, yansıtıcı siyah, yansıtıcı beyaz

1 * Pompa

5、Benzersiz Bir Hediye: Çektiğiniz ışık topunun fotoğrafları ve videoları, sosyal medyada veya içeriğin çevrimiçi paylaşıldığı diğer yerlerde paylaşmak için çok uygundur.

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Özellikler:

Malzeme: kauçuk astar, yansıtıcı PU

2、Sürgülü Kavrama: Topumuzun kullanımınıza meydan okumasını sağlamak için yeni tasarım!Yine de mükemmel bir şekilde zıplayabilir, ancak pürüzsüz kullanım becerilerinizi geliştirmeniz için size meydan okuyacaktır.

  • Kaynak: Anakara Çin

Etiketler: basketbol topu.

0 Bunun için yorumlar