Araba İç Temizleme Fırçası Dayanıklı Yumuşak Kıllar Detaylandırma Fırçaları Çizilmez Anti Kayma Toz Sökücü Oto Temizleme Aksesuarları

Araba İç Temizleme Fırçası Dayanıklı Yumuşak Kıllar Detaylandırma Fırçaları Çizilmez Anti Kayma Toz Sökücü Oto Temizleme Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺518.51 ₺259.25

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Boğa ve Puan:

1. P revent Patinaj: Araba detaylandırma fırçaları, tutması kolay ve rahat olan yumuşak bir kauçuk sapa sahiptir. use.It ayrıca ucunda fırçanın temizlik sırasında elinizden kaymasını önleyen bir düğme vardır.

Açıklama:

1 adet x Araba Silgi

3. Ergonomik Standartlar: Bu araba detaylandırma fırçalarının kullanımı rahattır ve farklı yerlere kolayca ulaşabilir.Gösterge panelini, havalandırma deliklerini, koltukları veya tekerlekleri temizlemeniz gerekip gerekmediğine bakılmaksızın, bu fırçalar daha iyi bir temizlik elde etmenize yardımcı olacaktır .Ayrıca dayanıklı ve günlük kullanım için uygundur.

Malzeme: PP kolu + sentetik kıllar

1 adet x Standı

Toplam uzunluk: yaklaşık 13 cm / 5.12 inç

2. Yaygın olarak Kullanılan: Bu araba detaylandırma fırçaları, gösterge paneli, merkezi kontrol, ekran, hava çıkışı ve diğer alanlar gibi aracınızın çeşitli kısımlarını temizlemek için idealdir.Lastiğinizi çizmeyen veya zarar vermeyen yumuşak kozmetik kıllardan yapılmıştır.

Bu tekerlek fırçası, aracınızın farklı yerlerini temizlemek için tasarlanmıştır. ease.It kaymaz bir tutamağa ve suyu önlemek için bir hava çıkışına sahiptir accumulation.It depolama raf üzerinde asılı olabilir zaman değil use.It hafif ve taşıması kolaydır.

Spesifikasyon ns:

4. Temiz Tutulması Kolay: Bu araba detaylandırma fırçaları, her kullanımdan sonra su ve sabunla iyice durulanabilir ve sağlanan depolama rafına asılabildikleri için kuruması kolaydır.

Renk: siyah mavi, siyah kırmızı

Ambalaj Listesi:

5. Taşıması Kolay: Bu araba detay Fırçaları hafif ve seyahat dostudur, böylece onları gittiğiniz her yere getirebilirsiniz.Ayrıca sap üzerinde yer kaplamadan onları asmanıza izin veren bir delik vardır.Kullanılmadığı zaman, bunları birlikte verilen çantada kolayca saklayabilirsiniz.

  • Ürün Yüksekliği: 13cm
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Süngerler, Bezler ve Fırçalar
  • Ürün Ağırlığı: 200g
  • Malzeme Türü: PP kolu, sentetik kıllar
  • Ürün Genişliği: 7cm
  • Ürün Uzunluğu: 11cm

0 Bunun için yorumlar