Taşınabilir Fasya Tabancası Titreşim Masaj Tabancası Perküsyon Tabanca Masajı Derin Doku Kas Vücut Gevşeme Mini Fitness Cihazı

Taşınabilir Fasya Tabancası Titreşim Masaj Tabancası Perküsyon Tabanca Masajı Derin Doku Kas Vücut Gevşeme Mini Fitness Cihazı

(0 Yorumlar)
₺1 129.22 ₺564.61

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

【Welcome Dropshipping】: Biz herhangi bir fatura koymak olmaz, QR kodları, promosyonlar veya bizim marka adı logosu shipments.So endişelenme, sadece satın al, senin için her şeyi iyi yapacağız.Her öğenin sevk edilmeden önce ciddi şekilde test edileceğine söz veriyoruz.

1 * Kullanım Kılavuzu

【Sevdikleriniz için bir hediye】: Onun için bir hediye arıyorsanız, Masaj tabancası sizin seçiminiz olacaktır.Çünkü sağlık hediyedir.

【Derin Kas Gevşemesi】: Bu masaj tabancası sadece kas ağrısını ve sertliğini gidermekle kalmaz, aynı zamanda kan dolaşımını uyarmanıza ve laktik asidi serbest bırakmanıza yardımcı olur, kaslarınızı ve vücudunuzu rahat bir his haline getirir.Sırt/boyun ağrısını hafifletmek için son derece etkilidir.

1 * Masaj Tabancası

【32 Seviye Yoğunluk + 4 Masaj Başlığı】: Derin doku masajı, 900-3200 rpm ile 32 farklı hıza sahiptir, size en uygun titreşim genliğini kolayca bulabilir ve vücut gevşemesi için özelleştirilmiş bir masaj deneyimi elde etmek için uygun bir masaj kafasını değiştirebilir ve yorgunluğunuzu serbest bırakabilirsiniz.El masajımız, farklı vücut kısımlarını ve kas gruplarını hedeflemek için 4 farklı tipte masaj başlığı sunar.Masaj başlığı kolay kurulum ve temizlik için çıkarılabilir.

【6 Seviye Yoğunluğu + 4 Masaj Başlığı】 Masaj cihazı, ihtiyaçlarınıza göre doğru basıncı sağlamak için hızı ayarlamanızı sağlayan 6 hız gücü seviyesine sahiptir. 4 masaj başlığı, kullanıcının vücudun tüm kısımlarını gevşetmesine yardımcı olur.

Paket Listesi:

【Tip-C şarj ve uzun pil ömrü】: Yüksek kaliteli 1800mAh şarj edilebilir lityum pil ile donatılmıştır.Tam şarj başına 3 saate kadar çalışır(hangi hız seviyesine ve uygulanan basınca bağlıdır), egzersiziniz için bir haftalık enerji sağlayabilir.

1 * Tip-C Şarj Kablosu

【Süper Sessiz + LCD Dokunmatik Ekran】: Derin ve güçlü yüksek penetrasyon sağlayan yüksek torklu motorla özel olarak tasarlanmış bu derin doku masaj tabancası.Dahası, masaj yaparken süper sessizlik getirir, rahatlama zamanınızın tadını çıkarabilirsiniz.Yüksek çözünürlüklü LCD dokunmatik ekranlı profesyonel vücut masajı, hız seviyelerini ve kalan gücü istediğiniz zaman net bir şekilde bilebilirsiniz.

4 * Masaj Başlığı

Taşınabilir Fasya Tabancası Titreşim Masaj Tabancası Perküsyon Tabanca Masajı Derin Doku Kas Vücut Gevşeme Mini Fitness Cihazı

LCD Versiyonu (Daha Fazla Önerilir):Alıcıların %90'ının seçimi.

【Taşınabilir Tasarım ve 15 Dakika Akıllı zamanlayıcı】: Bu masaj tabancasının net ağırlığı sadece 460g'dir. place.It ayrıca kasınızı koruyan ve üniteyi aşırı ısınmaya karşı koruyan 15 dakikalık akıllı kapanma ile tasarlanmıştır.

İki Versiyon-LCD Versiyonu ve Düğme versiyonu

  • Öğe Türü: Masaj ve Rahatlama
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: ABS VE TPR
  • Boyut: Small, Medium, Large
  • Marka Adı: BXA
  • Uygulama: Vücut

Etiketler: silah titreşim masaj tabancası perküsyon tabancası.

0 Bunun için yorumlar