Bira Şişesi Kemer Tokası Bira Şişesi Bardak Tutucu Kemer Taşınabilir Bira Kemer Tokaları İçecek Kutusu Tutucu Tatil Parti Malzemeleri İçin

Bira Şişesi Kemer Tokası Bira Şişesi Bardak Tutucu Kemer Taşınabilir Bira Kemer Tokaları İçecek Kutusu Tutucu Tatil Parti Malzemeleri İçin

(0 Yorumlar)
₺165.89 ₺116.12

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ambalaj Listesi:

3. [Kullanım Kolaylığı ] Erkekler için Bira Kemer Tutucusunun yüzünü aşağı katlayın, yaylı pirinç halka açılır ve içeceği yerine kilitler, kemerinize takılması kolaydır.

Boyutu: Yaklaşık.102 * 80mm / 4.01 * 3.14 inç

Kemer kemere takılır, kemer tokası açılır ve bira şişesi, kokteyl şişesi ve kola kutusu yerleştirilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Belirleme:

Herhangi bir konserve veya şişelenmiş içecek için herhangi bir standart kayış ve 1,5" kayış tutucu için uygundur.

1 * Kemer tokası

Malzeme: çinko alaşım

2. [Komik Bardak Tutucu Tasarımı ] Bira Kemeri Tutucusu yaratıcı ve eğlencelidir, görünüm tasarımı sıradan bir kemer tokasına çok benzer ve içecek tutucusu olmak için katlanır.

Adı: Bira Şişesi Toka

1. [ Kaliteli Malzemeler] Yüksek kaliteli çinko alaşımlı malzemeden yapılmış, Bira kemer tokası uzun süreli kullanım için dayanıklı, sağlam, aşınmaya dayanıklı ve deforme olması kolay değildir.

Tanım:

5. [Çoklu Uygulamalar ] Bira Aksesuarları, herhangi bir standart kayış ve 1,5 inç kayış tutucusu için uygun, pratik ve taşınabilir herhangi bir konserve veya şişelenmiş içecek için kullanılabilir.

Renk: gösterildiği gibi

4. [Üstün İşçilik ] Bira Tutucu Kemer Tokası, mükemmel işçilik, pas geçirmez ve korozyona dayanıklı ve net desenler ve yuvarlak kenarlarla üretilmiştir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: el feneri
  • Boyut: L

0 Bunun için yorumlar