A6 Çift Taraflı T Şekli Masa Akrilik Burcu Tutucu Restoran Menü Kağıt kart tutucu Ekran Standı Reklam Çerçevesi

A6 Çift Taraflı T Şekli Masa Akrilik Burcu Tutucu Restoran Menü Kağıt kart tutucu Ekran Standı Reklam Çerçevesi

(0 Yorumlar)
₺780.46 ₺717.96

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Malzeme : Ahşap Taban + PVC Çerçeveler

Sattığımız tüm ürünlerin resimleri %100 % gerçek çekimdir.

6. Lojistik neden bazı ülkeler için bu kadar yavaş?

Resimler ve malların nüansları normaldir

Sevgili arkadaşım, lütfen Kalite konusunda endişelenme.Kalite bizim temel yetkinliğimizdir.Biz hızlı gelişen yeni bir şirketiz ve uzun vadeli gelişim aramak için müşteri alışveriş deneyimine ve ürün kalitesine çok değer veriyoruz , Her müşterinin yüksek kalitede mükemmel ürünler alabilmesini sağlamak için her ürün göndermeden önce kesinlikle kontrol edilecektir.

Product Name : A6 Çift Taraflı T Şekli Masa Akrilik Burcu Tutucu Restoran Menü Kağıt Kart Tutucu Ekran Standı Reklam Çerçevesi

Üçüncü taraf hizmeti tarafından işlendiği için teslim süresini kontrol edemiyoruz, ancak parsel beklenen süre içinde gelmediyse, lütfen bizimle iletişime geçin, izlemenize ve size memnun bir cevap vermenize yardımcı olacağız.

Evet, toptan fiyat sağlayabiliriz.Daha fazlasına ihtiyacınız varsa veya özelleştirilmiş ürünler istiyorsanız, bize e-posta gönderebilir veya Trademanager aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz, 24 saat içinde cevap vereceğiz(tatil hariç).

5. Peki ya üründen memnun değilsem?

Lütfen siparişi onaylamadan önce rengi seçin

Not :

b. Beklenmedik bir durum varsa (örneğin, sipariş 48 saat içinde gönderilemiyorsa), bir kerede sizinle iletişime geçeceğiz ve siparişinizi yakında göndermek için yakından takip edeceğiz.

Hizmetimiz :

Özellik: Recyled, Çevre Dostu

F. Nakliye yöntemleri

Ürünümüzü aldıktan sonra, hangi sorunlarınız olursa olsun, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Memnun hissedene kadar sorununuzu çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Tanım:

Evet, damla nakliyeyi destekliyoruz.Lütfen sipariş verirken alıcının adresini ve telefon numarasını www.sayaelektrik.com.tr'te bize bırakın, ardından bıraktığınız adrese göre paketi göndereceğiz.

Marka: Swedy

E. Garantili Kalite

Biz EMS DHL FEDEX TNT E-Paket, Çin Post, Singapur Post, Hongkong Post ve benzeri tarafından dünya çapında gemi.

Uyarı: 1.Işık ve ekran farkı nedeniyle,öğenin rengi teklif vermeden önce resimden biraz farklı olabilir. 2. Izin lütfen 1-2 cm fark nedeniyle manuel ölçüm

Ürün garantili teslim süresi içinde alınmazsa tam geri ödeme

B. Zamanında Teslimat

Adresi Tam Adla Onaylayın

Ürün garantili teslim süresi içinde alınmazsa tam geri ödeme

4. Kaliteye ne dersin?

a. biz ödeme onay alındıktan sonra 48 saat içinde parsel gemi garanti (tatil hariç).

Tüm ürünler göndermeden önce kesinlikle test edilecektir, biz sadece www.sayaelektrik.com.tr adresine gemi.Lütfen ödeme yapmadan önce www.sayaelektrik.com.tr'teki adresinizin alıcı adresinizle eşleştiğinden emin olun.Ve lütfen adınızın tam adı olduğundan emin olun, bu çok önemlidir, işbirliğiniz için teşekkürler!

Garantili Kalite veya Tam Geri Ödeme

1. Toplu sipariş için herhangi bir indirim var mı?

Manuel ölçüm ile boyut 1-3mm hataya izin verin

A. 48 Saat Hızlı Kargo

C. İade ve geri ödeme

İç Kağıt Boyutu : 148X105MM (A6) Paket İçeriği : 1 adet x A6 Menü Tutucu Standı

D Daha Uzun Koruma

Uygulama: Restoran, Süpermarket, Otel, Restoran, Toplantı, Ofis, Sergi, Fonksiyon ekranı, Reklam ekranı, Servis ekranı, Promosyon ekranı , Fiyat ekranı, Bir işaret görüntülemek istediğiniz herhangi bir yer.

SSS

Tüm ürünlerimizin neredeyse ince karı var ve bunları çoğu ülkeye ücretsiz gönderiyoruz, bu nedenle DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS gibi pahalı Ekspresleri karşılayamıyoruz.Biz nispeten uygun çin sonrası hava posta veya Hongkong Post seçin, normalde dünyanın çoğu bölgesinde yaklaşık 15-35 gün sürer, sadece birkaç uzak alan nakliye için daha fazla zamana ihtiyaç duyar, lütfen sabırla bekleyin.Ürünlerimize acil ihtiyaç duyuyorsanız, DHL, FEDEX, UPS, TNT, ems'yi de seçebilirsiniz, ancak ilgili Lojistik ücretlerini ödemelisiniz.Umarım anlayabilirsin.Teşekkürler!

3. Tüm resimler gerçek fotoğraf mı?

2. Damla nakliye destekliyor musunuz?

Lütfen Not

sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün daha fazla koruma

  • Malzeme: Odun, Ahşap + PVC
  • Tip: Kart Sahipleri ve Not Sahipleri
  • İsim: Menü Tutucu Standı
  • Kapak Malzemesi: Ahşap
  • İç kağıt boyutu: 148X105MM(A6)
  • Çerçeve Miktarı: 5 kare
  • Tarz: Geniş Seçim, Avrupa ve Amerikan Tarzı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dizayn: Kare
  • Model Numarası: S28'in

Etiketler: akrilik reklam çerçevesi, akrilik kağıt kart tutucu, akrilik ekran standı, akrilik işaret tutucu, kart tutucu not tutucu.

0 Bunun için yorumlar