Bas Davul Çekiç Sopa Bas Drumsticks Peluş Drumsticks Ordu Drumsticks Bant Performans Enstrüman Aksesuarları

Bas Davul Çekiç Sopa Bas Drumsticks Peluş Drumsticks Ordu Drumsticks Bant Performans Enstrüman Aksesuarları

(0 Yorumlar)
₺203.12 ₺109.76

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Ürün malzeme: Ahşap + peluş

Ürün adı: davul çubukları

3. Bas tokmak davul çubuğu, kayın sapı ve peluş tokmak kafası bas davul, senfoni davul ve diğer vurmalı çalgılar, gonglar ve kaseler için geçerlidir

2. Boyutu seçmekte zorlanıyorsanız, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size bazı önerilerde bulunacağız, ancak bu sadece referans içindir.

Tedbirler:

1 adet davul çubukları

4. Konik kuyruk yuvarlak, pürüzsüz ve rahattır hold.It güçlü darbelere dayanabilir ve daha dayanıklıdır.Kuyruk pürüzsüzdür ve çizilmez veya kaymaz

2. Dokulu ahşap tutamak taşınabilir ve tutması rahattır.Yün keçe kafası çok ağırdır, bu da oyuncuların çeşitli vurmalı çalgılardan yeterince ses almasını kolaylaştırır.

Gönderi şunları içerir:

ürün özellikleri:

1. Çekiç kafası yüksek kaliteli yün keçeden yapılmıştır ve sararmaz.Sap, korozyona dayanıklı, sağlam, deformasyona dayanıklı ve hasar görmesi kolay olmayan akçaağaçtan yapılmıştır.

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı gösterir, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

5. Yumuşak ses kalitesine sahip standart peluş tokmak kafası, bas davul ve senfoni davul için uygundur

İlginiz için teşekkür ederiz, listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.size en kısa sürede cevap vermeye hazır olacağız.

Ürün boyutu: 40 * 7 cm / 15.74 * 2.75 inç

Ürün rengi: Şekilde gösterildiği gibi

  • Model Numarası: Davul Tokmağı
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar