Elektro Gitar El Boyalı 6-String 22 Frets Maple klavye Vibrato Sistemi Özelleştirilmiş Kişilik Desen Fabrika Outlet

Elektro Gitar El Boyalı 6-String 22 Frets Maple klavye Vibrato Sistemi Özelleştirilmiş Kişilik Desen Fabrika Outlet

(0 Yorumlar)
₺83 348.39

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

3. Özelleştirilmemiş ürünlerle 7 gün içinde göndereceğimize söz veriyoruz; Özelleştirilmiş ürünler, genellikle 30 gün içinde teslim edilir.Ekspres sağlayıcımız olarak Çin Postasını seçtik.

İade ve Değişim Politikası:

Biz Çin merkezli bir gitar üretim şirketiyiz ve ürünlerimiz doğrudan fabrikadan satılmaktadır, ürün kalitesini ve teslimat zamanlamasını tam olarak garanti etmektedir.

4. Her gitarın önünüzde en iyi durumda görüntülenebilmesini sağlamak için, deneyimli test uzmanlarının, her enstrüman fabrikadan çıkmadan önce, görünüm denetimi ve ses kontrolü de dahil olmak üzere kapsamlı bir test yapmasını sağlayacağız.

Alışverişe Giriş:

Üründen tamamen memnun değilseniz ve iade etmek istiyorsanız, lütfen siparişinizi aldıktan sonraki 3 gün içinde bize bildirin.İade ile ilgili tüm nakliye masraflarından müşterinin sorumlu olduğunu ve tüm öğelerin orijinal hallerinde iade edilmesi gerektiğini lütfen unutmayın.

5. Lütfen satın almadan önce veya sonra sahip olabileceğiniz herhangi bir sorunuz veya endişeniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz tam memnuniyetini sağlamak için varız.

2. Varsayılan gönderim fotoğrafında gösterilen ürün olduğu gibi gönderilir.Gitar çantası, gitar sert çantası gibi aksesuarlara ihtiyacınız varsa veya başka gereksinimleriniz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin.

Müşteri Yorumları:

1. Mağazamız renk, stil, boyut, malzeme ve diğer faktörler açısından kişiselleştirmeye izin verir.

Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya davet ediyoruz ve service.It sadece bir dakikanızı alacak.Teşekkür ederim.

Ürünün kesin özellikleri ve işleme yöntemi hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz her an bizimle iletişime geçebilirsiniz.Sizinle iletişim kurmak için sabırsızlanıyorum.

  • Gövde Malzemesi: Ihlamur ağacı
  • Ton Konumu: 22
  • Klavye Malzemesi: Akçaağaç
  • İçin uygun: Evde eğitim, Profesyonel Performans, Acemi, Üniseks
  • Arka / Yan Malzeme: Ihlamur ağacı
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar