7-12 inç Rüya Gökkuşağı Çakra Kuvars Kristal şarkı söyleyen kase Yedi renkli Kristal Yoga Meditasyon Çekiç ve o-ring Seti

7-12 inç Rüya Gökkuşağı Çakra Kuvars Kristal şarkı söyleyen kase Yedi renkli Kristal Yoga Meditasyon Çekiç ve o-ring Seti

(0 Yorumlar)
₺3 190.70 ₺1 308.22

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

C not Kök çakra

Nasıl Oynanır

Derin Meditasyon, Ses Terapisi, Yoga, Stres ve kaygıyı azaltmak, oda dekorasyonu, dua etmek, Uyku kalitesini artırmak, vücut çakrasını dengelemek, Daha fazla farkındalık,mutluluk ve esenlik vb.

Varsayılan değer 440hz'dir.Özel gereksinimler varsa, sipariş verirken lütfen Hertz(440/432HZ) veya ton ( C D E F G A B )not edin.

Uygulama:

Ücretsiz Hediye: Tokmak ve O-Ring

3. ardından forvet veya tokmakla"kasenin etrafındaki sesi takip edin", süreyi artırın

Ambalaj Güvenliği ve nakliye için profesyonel, nakliye sırasında hasar görmeyeceğini veya kaybolmayacağını %100 garanti eder.

Bu kaselere bakmak da keyifli ve dinlemek de keyifli.

2. Kase yüzeyine düz üst kenara yakın bir yere hafifçe vurmak için süet bir forvet veya lastik tokmak kullanın.

F not Kalp çakrası

Paket içeriği:1 x kristal şarkı söyleyen kase, 1 x Kauçuk O-Ring, 1 x Tokmak

B notu Taç çakrası

D not Sakral çakra

E not Solar pleksus çakrası

Hindistan, Afrika, Avrupa ve Doğu'nun eski uygarlıkları, binlerce yıldır ses ve müziği güçlü şifacılar olarak kullandılar.Kutsal titreşim sesi, fiziksel veya duygusal refahımızı etkileyen herhangi bir dengesizliği ayarlayabilir.kristal ses terapisinin çakranızı dengelediğine ve aurik alanınıza yeniden enerji verdiğine inanılıyor.

Ses şaşırtıcı, net, güçlü ve derindir ve zengin titreşim iyileşme gücüyle rezonansa girer, kristal şarkı söyleyen kaseyi çalarken sadece bir ses terapisi yapmakla kalmaz, aynı zamanda son derece nüfuz eden bir kristal şifa da yaparsınız.

Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin, ilk kez sizin için çözeceğiz!

Bir not Üçüncü göz çakrası

Not: Sürtünme noktalarının yöntemleri ileri(saat yönünde) ve geri (saat yönünün tersine) Enerjiyi saat yönünde doldurur, enerjiyi saat yönünün tersine serbest bırakır, Birden fazla kase kullanırken, rezonansın sesin aptallaşmasına neden olmasını önlemek için lütfen 2-30 cm tutun.

1. Operatör sakin bir ruh halini korur, kase ağzını üç eşit parçaya böler, bu üç noktaya dik konumda dokunur veya büyük bir uydu çekme yöntemiyle 6 kez dokunur ve kase duvarının kase ağzına yakın kısmını saat yönünde veya saat yönünün tersine ovalar.

Her kristal şarkı söyleyen kase, belirli bir çakra ile rezonansa giren belirli bir sese ayarlanmıştır.Her kase güçlü, saf bir rezonans sesi yayar.Ses ve titreşimler, derin meditasyon ve farkındalık için mükemmel olan rahat bir durumu destekler.

Bu kristal şarkı söyleyen kase, %99,99 saf kuvars kristalinden yapılmıştır, en yüksek kalite uluslararası ileri seviyeye ulaşır.

G not Boğaz çakrası

Çakralar, gelen ve giden enerjiyi işlemek için vücudun enerji merkezleridir.7 Büyük çakra vardır.

Her kristal şarkı söyleyen kase, hassas ayar ve kaliteyi sağlamak için sevkıyattan önce kesinlikle kontrol edilecektir.

Boyutu: 7-12 inç (Her kristal şarkı söyleyen kase 6-24 inç var, özelleştirme /OEM / ODM olabilir )

  • Renk: rüya gibi gökkuşağı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Boyut: 6/7/8/9/10/11/12inch
  • Marka Adı: Voiasin'in
  • marka: Voiasin'in
  • Hz: 440 Hz / 432 Hz
  • Ton: C D E F G A B
  • Davul Pedi: 6-12 inç

0 Bunun için yorumlar