Moda yağmurluk Su Geçirmez yağmurluk Ordu Kapşonlu Yırtılmaz Festivali Yağmur Panço Askeri Yağmurluk Kamp Yürüyüş Aracı yağmurluk

Moda yağmurluk Su Geçirmez yağmurluk Ordu Kapşonlu Yırtılmaz Festivali Yağmur Panço Askeri Yağmurluk Kamp Yürüyüş Aracı yağmurluk

(0 Yorumlar)
₺417.04 ₺396.21

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

1. arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.

6. Gönderinizi gönderildikten sonraki 45 gün içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir .Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için lütfen bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçin.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

4. Ürün (ler) ilan edildiği gibi değilse tüm nakliye ücretini üstleneceğiz.

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.sayaelektrik.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye ücreti hem satıcı hem de alıcı tarafından yarıya indirilir.

Adı: çok fonksiyonlu kamuflaj yağmurluk Renk: karlı renk Kumaş: 210 T çift katmanlı PU kafes polyester tafta WR tedavisi (su geçirmez 8000) çizilmeye dayanıklı su geçirmez Boyutu: yerel bez kullanımı için karo boyutu Uzunluk 210 cm genişlik 140 cm depolamadan sonra yükseklik, 21 cm, genişlik 5 cm Kod numarası: bir boyut Ağırlık: 280g Kullanır: yumuşak ve rahat, delaminasyon yok, uzun süreli yaşlanma, orman avcılığı, kuş gözlemciliği, kuş çekimi, yağmur geçirmezlik, balık tutma vb.Gibi açık hava etkinlikleri için uygundur.Su geçirmezlik performansı iyidir, kamuflaj etkisi açıktır!Yağmurluk işlevine ek olarak, gündüz hesabı veya neme dayanıklı paspas olarak da kullanılabilir.Yapı: Bu ürünün dikişlerinin tümü, sızıntı önleme teknolojisi ile işlenen bilgisayar sızdırmazlık teknolojisi ile işlenir.Yağmur şapkası ile birlikte gelir ve vücudun sol ve sağ taraflarında bir sıra Velcro bulunur.Açıklama: Birçok insan panço ne kadar kalınsa o kadar iyi olduğunu düşünür is.It sadece değeri 30 yuan'ın altında olan panço içindir.Yüksek dereceli panço kumaşı çok yoğundur, arabanın yüksek basınçlı yağmuruna su sızıntısı olmadan yüksek hızda dayanabilir, kalınlığı incedir, giyer.Vücut çok rahat, kumaş ince ve şekilli ve su sızmıyor.Yüzey tabakası yoğunluğu yüksektir, böylece soyulmadan tutabilir! (Not: İzin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm, ve hafif renk farkı ışık ve ekran tarafından led.) Paket şunlardır: 1 * yağmurluk

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz

2. Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE ÖĞELERİ tamir ETMİYORUZ VEYA değiştirmiyoruz.www.sayaelektrik.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

  • Marka Adı: OCQBI
  • Tip: Yağmurluklar
  • Açık Hava Etkinliği: Tırmanma, Doğa yürüyüşü
  • Panço tarzı: Tek kişilik Yağmurluk
  • Model Numarası: 69888, QX10A664'NIN sohbeti
  • Yaş Grubu: Yetişkinler
  • Ürün: Bisiklet Yağmurluk
  • Yağmurluk / Yağmur geçirmez Pantolon / Yağmur pelerini: Panço, Yağmurluk
  • Cinsiyet: kadınlar, ERKEKLER, Evrensel
  • Malzeme: 190T Naylon Kumaş, plastik

0 Bunun için yorumlar