Akrilik Kuru Silme Tahtası Seti Buzdolabı, Şeffaf Aylık Takvim 6 Kalem ve kalemlik, Buzdolabı Planlayıcısı Kurulu

Akrilik Kuru Silme Tahtası Seti Buzdolabı, Şeffaf Aylık Takvim 6 Kalem ve kalemlik, Buzdolabı Planlayıcısı Kurulu

(0 Yorumlar)
₺834.47 ₺634.24

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

[Kodlanmış[ hangi günler için hangi görevlerin veya randevuların planlandığını hızlı ve kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz.Bu, yararlı bir görsel organizasyon aracı sağlar ve ayrıca planlayıcıları göze daha hoş getirir.

1 x boş tahta

1 x manyetik kalem tutucu

1 x aylık program

[Güçlü mıknatıs] Mıknatısımız sağlam ve sifonludur, bu da devre kartını buzdolabına zarar vermeden sıkıca sabitleyebilir.Tipik akrilik takvimin aksine, gömülü tasarım daha güvenli bir seçim sağlar.

1 x bez

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[GÖLGELENME yok] Akrilik yüzey ve kalem son derece uyumludur, bu da hayaleti azaltabilir ve uzun kullanımdan sonra bile mürekkebi kolayca silebilir.Akrilik reçine leke tutmaz ve notlarınızın zaman içinde okunaklı kalmasını sağlar.

[Komple set] aylık bir program, boş bir tahta, 6 adet sıvı tebeşir, manyetik bir kalemlik ve bir bez içerir.Kalem, aralarından seçim yapabileceğiniz üç mavi, mor ve beyaz renge sahiptir ve eşleşen kumaşlar ve akrilik plakalarla sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

6 x sıvı tebeşir

Paket içeriği:

Not: bazı aksesuarlar rastgele belirtilenleri kabul etmez

Renk: şeffaf

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Malzeme: Akrilik

Boyutu: 40x30 cm

Günlerinizi, haftalarınızı ve aylarınızı kolayca planlayın.Bu, hayattaki önemli olayları istediğiniz zaman kavramanızı sağlayan güzel ve pratik bir çözümdür.Akrilik plakanın boyutu, herhangi bir buzdolabı için uygun olan 16 inç x 12 inçtir.

  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar