YUNZII YZ84 Pro Beyaz 75 % Conta Çalışırken Değiştirilebilir 2.4 Ghz / Bluetooth 5.0 / USB-C 5000mAh Pil Kablosuz Mekanik Oyun Klavyesi

YUNZII YZ84 Pro Beyaz 75 % Conta Çalışırken Değiştirilebilir 2.4 Ghz / Bluetooth 5.0 / USB-C 5000mAh Pil Kablosuz Mekanik Oyun Klavyesi

(1 Yorumlar)
₺2 180.50

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Bağlantı: Kablolu Tip-C / Bluetooth / 2.4 G Kablosuz

Ürünler: YUNZII YZ84 PRO

NKRO: EVET

【Conta Montajı-İstenen Yapı】

Özelleştirilebilir bir hotswap mekanik klavye olan YUNZII YZ84 PRO, hem 3 hem de 5 pinli mekanik anahtarları destekleyen çalışırken değiştirilebilir bir PCB oluşturur.Çalışırken değiştirilebilir PCB, lehimleme sorunu olmadan 3 pimli/5 pimli anahtarları serbestçe değiştirmenizi sağlar.Kendi benzersiz klavyenizi yapma eğlencesinin tadını çıkarın.

Zarif PBT keycaps ile büyüleyici RGB arka ışığı, kuruş yazmanıza yardımcı olur environment.To masa alanınızda birinci sınıf RGB arka ışıklarını koruyun, YUNZII YZ84 PRO klavyenin ön ve 360 ° tarafında birden fazla varsayılan RGB vardır.Kullanıcılar, klavyeyi karanlıkta kullanırken daha iyi aydınlatan kısayol tuşları ve özel yazılımla rgb'leri kolayca değiştirebilir.

【Ön ve Yan Tarafta Çoklu RGB Arka Işıkları】

Yapısı: Conta Monte

Keycaps: 5 tarafı Boya Alt PBT Kiraz Profili Keycaps

Düzen: %75 Düzen, 84 Tuşlu

【Çoklu Cihaz ve Üç Modlu Kablosuz Bağlantı: Bluetooth 5.0 ve 2.4 G ve C Tipi Kablo】

RGB: Kuzeye bakan, yan ışıklar

Renk Seçenekleri: Beyaz, Siyah

KC84 versiyonuna kıyasla YZ84 PRO, conta montajı ve kablosuz bağlantı ile yükseltilir.%75 TKL mekanik oyun klavyesi, Gateron G Pro anahtarını ve önceden yağlanmış stabilizatörleri alır.Çift katmanlı ses emici köpükler, klavyeye birinci sınıf yazma deneyimi sunar.Kablosuz klavye, mekanik klavye meraklıları ve yeni başlayanlar için tasarlanmış, tamamen özelleştirilebilir %75 mekanik bir klavyedir.

Contaya monteli bir mekanik klavye olarak, bu %75 Düzen tkl mekanik klavye, kasayla doğrudan temas etmeden klavye plakasının üst ve alt kenarlarında bir conta kullanır, bu da klavye kasanızdaki titreşimlerin oluşumunu azaltır ve her birinin saflığını artıran bir denge seviyesi oluşturur. tuş vuruşu ve çok daha sessiz, daha yumuşak ve yastıklı olarak çok tatmin edici bir yazma deneyimi sunar.

【Gateron G Pro Anahtarlı %75 84 Tuşlu Conta Mekanik Klavye】

Çalışırken Değiştirilebilir: EVET

Anahtar Seçenekleri: Gateron G Pro Sarı, Gateron G Pro Kırmızı, Gateron G Pro Siyah, Gateron G Pro Kahverengi

5000 mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmış klavye, RGB ile yazarak 80 saate kadar veya normal kullanımda 10 güne kadar sürebilir.Yüksek güvenilir ve geniş uyumluluk Bluetooth yonga seti ile PRO2, akıllı telefonunuza, dizüstü bilgisayarınıza ve dizüstü bilgisayarınıza bağlanırken ev, ofis ve oyun kullanımına en uygun olanıdır. iPad.It ayrıca USB Tip-C bağlantılı kablolu moda sahiptir.Dizüstü Bilgisayar, iPad, İOS, Windows, Mac veya Android ile uyumludur.

Pil: 5000 mAh

【3 Pin/5 Pin Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi】

  • Arayüz Tipi: USB
  • Klavye Standardı: 84 Tuşları
  • Marka Adı: YUNZİİ'NİN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulama: Masaüstü, Dizüstü bilgisayar, Numara, tablet
  • Tarz: Standart
  • Çalışma tarzı: Mekanik
  • Tip: 2.4 Ghz Kablosuz
  • YUNZİİ Modeli: YZ84 PRO
  • Dil: İngilizce

Etiketler: Conta.

1 Bunun için yorumlar
Misafir - 2023-06-23

Mükemmel durumda geldi, 0'dan 10'a 10 mükemmel not veriyorum💜.