6 - 24mm Torx Anahtarı Kombinasyon Anahtarı Cırcır Anahtarı Seti Yüksek Karbonlu Çelik Anahtarı El Aletleri Araba Tamir için Çok Aracı

6 - 24mm Torx Anahtarı Kombinasyon Anahtarı Cırcır Anahtarı Seti Yüksek Karbonlu Çelik Anahtarı El Aletleri Araba Tamir için Çok Aracı

(0 Yorumlar)
₺803.03 ₺265.04

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

6 - 24mm Torx Anahtarı Kombinasyon Anahtarı Cırcır Anahtarı Seti Yüksek Karbonlu Çelik Anahtarı El Aletleri Araba Tamir için Çok Aracı

Açıklama: - Güç ve dayanıklılık için profesyonelce ısıl işlem görmüş. - Profesyonel onarım araçları, cihazların onarımı sırasında yardım sağlamayı amaçlar. - Katı yüzey ve net talimat, endüstri standartlarına göre güvenilirlik. - Krom vanadyumdan yapılmış, ince bir yüzey için ayna cilalı, dayanıklı ve uzun süreli kullanım. - Krom vanadyum çelik dövme, dişliler ve çene sertleştirme ısıl işlem, sert aşınmaya dayanıklı.

2. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır, aksi takdirde sipariş geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

2.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi bizim için olumlu geribildirim bırakmaya içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım ama bu 1 dakika bizim için son derece hayati bir öneme sahip.

Paket içerir: 1 * anahtarı seti

2.Mümkün olduğunca çabuk cevap vermeye çalışıyoruz.ancak lütfen iş dışı süre için gecikme yanıtına izin verin.sahip olabileceğiniz herhangi bir soruyu cevaplamaktan memnuniyet duyarız, bu yüzden lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

3.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için sizinle birlikte çalışacağız.

Geri Bildirim Hakkında

Uygulama:-Otomatik ve motorsuz araç onarımı için mükemmeldir. - Ergonomik sap, daha rahat ve kullanımı rahat. - Pratik olarak işi sizin için yapar, dayanıklı ve kullanışlıdır. -Ev aletleri, su borusu onarımı, her türlü mekanik bakım için uygundur.

3. Alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişi,adres,posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.

bizimle iletişime geçin

Ödeme hakkında

1.Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Teşekkürler!

1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir.

1.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

  • Özellikler: Çift Uç, Mini, Sökülebilir, Çok fonksiyonlu, patlamaya dayanıklı, Kaymaz
  • crimper sıkma aracı: anahtar mandal
  • Marka Adı: DLEWREOX'UN
  • Malzeme: Krom-vanadyum Çeliği
  • Model Numarası: DTBD043'NIN sohbeti
  • altıgenler kümesi: mandallı kafa seti
  • araba tamir aracı: Somun anahtarları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: İngiliz anahtarı seti

Etiketler: El Aletleri.

0 Bunun için yorumlar