Kaya Bilimi Kiti Sızdırmaz Kaya Parlatıcı Çocuklar İçin Kaya Kiti Kaya Yuvarlanan Kiti Jeoloji Hobi Bilim Kiti Kayalar Ve Kristaller

Kaya Bilimi Kiti Sızdırmaz Kaya Parlatıcı Çocuklar İçin Kaya Kiti Kaya Yuvarlanan Kiti Jeoloji Hobi Bilim Kiti Kayalar Ve Kristaller

(0 Yorumlar)
₺10 906.36 ₺5 453.18

Renk:
  • Tanım
  • Yorumlar

Öğrenme oyun setindeki kullanım kılavuzu ayrıntılı talimatlar sağlar

Özellikler:

Paket:

3.【Yüksek dereceli Malzeme】 Bu yüksek kaliteli, yıllarca sürecek güçlü bir motora sahiptir.Paslanmaz çelik kapaklı, gürültüyü azaltan sızdırmaz kauçuk namlu.

1.【Benzersiz Değerli Taşlar Yaratın】 Rock kit, pürüzlü kayaları kolayca parlatmanıza ve ışıltılı Değerli Taşlara ve kristallere dönüştürmenize yardımcı olabilecek basit bir işlem ve dayanıklı bir tasarımdır.Şimdi kendi mücevherlerinizi yaratalım!

5.【Hediyeler için iyi seçim】 Kaya yuvarlanması, her yaştan çocuklar için eğlenceli bir aktivitedir ve jeoloji ve bilime olan ilgiyi arttırır.Zarif ambalaj.Yetişkinler, erkekler ve kızlar için mükemmel STEM aktivitesi

Öğütücü*1 + Fiş * 1 + Yüzük * 2 + Kolye * 1 + Anahtarlık*1+*4+Taşlama Parçaları * 8

Malzeme: ABS

4.【Zaman ve emek tasarrufu】 Basit kullanım ve gelişmiş tasarım.Taş parlatıcı kiti yükseltme tasarımı, otomatik ileri geri dönüş sağlar ve roll.It taşınızı daha eşit bir şekilde parlatır ve son taşınıza daha fazla parlaklık kazandırır.

Boyut: 21*14.5*16.6 CM

Ağırlık: 1860g

2.【Kullanımı Kolay】Kaya kitinin kullanımı kolaydır ve yeni başlayanlar için çok uygundur ve öğrenme oyun setindeki kullanım kılavuzu, işlenmemiş taşın çalışma süreci hakkında ayrıntılı talimatlar sağlar grinding.So bir acemi bile kolayca halledebilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

Mücevher, çocuklar ve yetişkinler için popüler bir hobidir.Kaya parlatıcı seti, kız ve erkek çocuklar için mükemmel bir doğum günü ve Noel hediyesidir.

Bu profesyonel Kaya parlatıcı kiti, pürüzlü kayaları güzel cilalanmış mücevherlere dönüştürmeyi eğlenceli hale getirir

  • Yaş Öner: 14+y
  • Kaynak: Anakara Çin

0 Bunun için yorumlar